PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 12 September 2011

DOA ELAK SIHIR

Assalammualaikum. hari ni.. aku nak share doa elak sihir. maybe ada yang dah tau.. tapi.. takpe kan kalau aku nak share gak?? haha~ but before that, aku nak cakap sikit.. maybe ada dalam kalangan korang yang tak percaya pada sihir.. sihir tu benar2 wujud.. dan ada juga yang kata..

zaman dah moden.. sihir dah tak ada la..

tapi korang kena ingat, ajal syaitan tu dilewatkan sehinggalah tibanya kiamat. syaitan akan lakukan apa aja untuk sesatkn manusia. jadi, itu maknanya.. sihir tak pernah berakhir.. kita je yang tak tau... atau buat2 tak tau.. rujuk SINI untuk lebih lanjut.

oke.. kat bawah ni.. ada doa untuk elakkan daripada terkena sihir.. amalkan baca 3 kali waktu pagi dan petang..


PSSTTT! sebar2 kan oke!

 ~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

3 ulasan:

ijA berkata...

doa daripada doa selepas solat dhuha..kan..thanks atas perkongsian ini..

Anastasyea berkata...

Info yang bagus ! (",)

http://www.anastasyea.com/2011/09/cara-memasang-button-like-dan-share.html

siti zabihah berkata...

assalam..thanks utk prkongsian ini..:)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?205e3087e9a17e68dc72d210a4eaba79


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget