PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 6 Julai 2011

DIGANGGU LESBIAN

Assalammualaikum. boleh aku tnya... encik bento tu sapA?????? aku google pown ta jupe.. adess~~ oh yee!! tadi aku BW kan.. sekali terjumpa satu entry ni.. bou lesbian.. baca2, terus aku tergelak gelak mcm org ta betul.. hehe~ kenapa???

ingat tak miss nana??1 of my best friend tu? haha! ni bukan kisah dia bertukar menjadi lesbian tau! ni kisah.. dia d ganggu lesbian.. kesian dia.. aku lagi kesian tau!! tiap2 hari si miss nana ni call aku minta tolong.. sebab budak les tu kacau dia melalui sms n call..

actually, budak tu bukannya lah lesbian pada awalnya.. cerita dia macam ni.. seminggu yang lalu.. si nana ni ada add someone dalam fb dia.. nana minat gaya dia tau.. sebab kata nana, gaya budak tu macam gaya nana.. satu kepala la katakan.. boyish sket.. then, dorang contact2 lepas tu nana jadi la adik angkat budak tu.. satu perkara tentang nana ni, dia ni gila2! perangai dia memang gila.. one day tu, kaka angkat miss nana ni hantar sms ayat agak pelik sikit.. tapi miss nana ta perasan tau.. yang boleh dia perasan tu.. bila aku baca sms dorang.. bila terbaca je ayat yang budak tu hantar.. sentap gila wei!! tehn aku tanya la miss nana..

budak ni lesbian ke nana?? asal dia hantar msj macam orang jatuh cinta jE??

then nana datang dan baca smeual sms tu.. dia pun sentap jugak.. dia kata tak perasan. then kiterang rancang lah something.. aku suruh miss nana hantar satu msj yang bunyinya hampir macam ni..

wei, sebenarnya kau sayang aku macam mana?? maksud aku.. as sister atau more than that? sebab bila aku baca balik msj kau ni.. rasa lain je..
 lepas tu baru la budak tu mengaku dia suka nana.. sekarang ni, nana cuba elak dari budak tu.. hari2 dia call.. tapi nana tak jawab.. setiap kali budak tu call nana, nana mesti call/sms aku mengadu.. kadang2 nak tergelak pun ada.. petang tadi, budak tu hantar sms berbunyi...

weyh, tolong la jawab.. aku janji ni last!
nana call aku tanya pendapat.. aku suruh dia jawab je la.. ye la.. budak tu asyik kacau je kan.. maybe lepas miss nana jawab, semuanya berakhir.. sekarang ni.. aku tak tau apa cerita selanjutnya.. coz.. miss nana tak inform aku lagi cerita terbaru..**agak pelik sebab miss nana selalunya cepat dan pantas! huhu~ tertanya tanya pulak aku apa yang terjadi.. pape pown.. aku doakan budak tu kembali ke pangkal jalan la. sebab Nabi Muhammad tak terima manusia macam ni kan.. amin~
~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

1 ulasan:

mrs redzuan berkata...

haihh..dunia...dunia....huhu...


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget