PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 6 Julai 2011

ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku

Assalammualaikum. aku join GA la weyh!! nak join? klik banner di atas okey!! okay, straight to the point sebab aku takda banyak masa.. mau tido.. nenek da membebel..  huhu

lagu yang membawamaksud tersirat dan tersurat dalam hidup aku?? banyak weyh!! tapi, yang special gila2 ada 3! pertama, lagu adibah noor, terlalu istimewa...

Ku tatap gambar wajahmu
Sinar mata itu
Lirik senyumanmu
Pesona yang membelai
Wajahmu bercahaya
Memberi bahagia
Tiap yang memandang
Hati jadi salju

Kau terlalu istimewa
Kasih dan sayangmu terpancar
Seikhlas tiada batasan
Terus membara
Terkilan rasa jiwa
Ingin ku lihat mu dewasa
Apa daya
Tuhan lebih menyayangimu
Ku pasti kau berbahagia
Duduk di sampingnya
Mendengar cerita
Sekadar rahsia

Tak tertanggung rindu…
Mendengar suaramu…
Tawa mengusik jiwa…
Oh…



 kenapa lagu ni istimewa yE?? sebabnya.. bilaaku dengar lagu ni.. aku ingat kat along aku.. hurm.. apa khabar ye dia sekarang?? rindu kat dia.. 11 tahundah berlalu.. mana entah dia sekarang ni..

kedua.. lagu ni... biar bulan bicara dari siapa pun aku tak tau.. haha~ aku dengar lagu ni dari seseorang~

Bulan sabit
Yang jatuh dipelataran
Bintang redup
Tanpa cahaya gemintang
Langkah tanpa arah
Sesat di jalan yang terang
Aku yang terlena dibuai pelukan dosa

Chorus:
Ingin pulang membalut luka hatimu
Ku pun tahu betapa pedih batinmu
Beri kesempatan atau jatuhkan hukuman
Andai maaf pun tak kau berikan
[ From : http://www.elyrics.net/read/b/broery-marantika-lyrics/biar-bulan-bicara-lyrics.html ]

Air mata tulus jatuh di sudut bibir mu
Tak terlintas dendam di bening mata indah mu
Aku yang merasa sangat berdosa pada mu
Masih pantaskah mendampingi mu

Biar lah bulan bicara sendiri
Biarlah bintang kan menjadi saksi
Tak kan ku ulangi walau sampai akhir nanti
Cukup derita sampai di sini
 kenapa lagu ni istimewa yE?? hurm.. sebab lagu ni ada kenangan.. masa aku darjah 6 dulu! huhu~ sebenarnya, tukang buat GA ni suruh bagi 2 lagu je. tapi, aku na tambah satu lagi.. sebba lagu ni pun istimewa juga!!!

zivilia, aisheteru.. mesti semua dah tau lagu ni kan?? haha~ kenap lagu ni istimewa eih? entah la weyh! bila aku dengar lagu ni, automatik, hati aku jadi sayu je.. huhu~



aku mula2 tau lagu ni dari ustaz ashraf.. hehe~ pelik en ustaz pun dengar lagu kE?? ahaha~ tak eih.. hari tu bincang pasal apa entah.. lepas tu ustaz perli kiterang dengan lagu ni.. katanya..

kalau hiburan, cepat je korang update.. lagu yang terbaru ni.. aisheteru..
haha~ ustaz pun cepat gak update yE?? tukang buat GA ni suruh tag orang.. tapi tak wajib.. jadi.. aku nak minta maaf.. sebab aku tak boleh nak tag orang.. sorry okay~ itu je kot.. sekian

~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

4 ulasan:

ninie_azriena berkata...

ninie suka lagu aishiteru tue
tanks sudi join ga ninie :)

Anyyss Shuhaimi berkata...

ramai ea yang minat lagu aishiteru ni..

HonEyBuNNy berkata...

good luck...;-)

nanti meh la join giveaway ila lak..hehe

ninie_azriena berkata...

terpilih sebagai pemenang hadiah utama GA ninie..meh tgk meh (n_n) congrats tau..MR.S.A cabut no kamu

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-bertuah-ninie-azrienas.html


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget