PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 28 Jun 2011

RAHSIA MESIN ATM??


Assalammualaikum. hari ni, aku ada belajar sesuatu tentang mesin ATM! aku tak tau lah betul atau tidak.. tapi.. jom cuba??


ini bukannya tutor utk keluarkan duit dari bank orang oke!! mencuri namanya tu! aku nak share bout 'what to do when a robber forces you to take money from the ATM??


korang ikut je arahan perompak tu! kalau dia suruh keluarkan duit dari mesin.. just do it! jangan melawan! tapi kali ni, jangan risau! korang takkan hilang pun duit korang.. dengan syarat....


tekan PIN secara terbalik. maksudnya, if ur PIN is 1234, then u punch 4321. ingat! reverse mode!! duit dalam mesin ATM tu tetap akan keluar juga, tapi duit tu akan tersangkut kat tengah tengah. in the same time, it will alert the police tanpa pengetahuan perompak tu! kira macam secret code la.. setiap mesin ATM ada security macam ni. so.. sekarang korang dah tau kan?? lepas ni, ingat! jangan melawan oke! anda tak cukup KUAT!! hahahA~




~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

d_tieah berkata...

Owh.. Begitu.. Tu kira selamat lagi.. Tapi kita nak lepas camne ek??? Erk.. Minta2 dijauhkan dari semua ni kan..

✿ cik pieQa ✿ berkata...

infO tebaru :)


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget