PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 11 Mei 2011

BLA BLA BLA

Assalammualaikum... oit oit! tak jawab dosa! haha~ adess.. weyh.. exam dah mula.. hari ni paper BM.. 1st time jwab paper camtuh.. aku ingatkan paper 1 objektif, sekali dua-dua subjektif.. adoyaiii~ esok paper BI.. cane la nanti.. harap2 takde la yang mati kepeningan dalam kelas nnty.. ho hooii~

eh sekarang ni memang musim panas kE? wei.. tekak aku sakit gila arh! mmg tak cukup air aku bawak satu botol pegi sekolah! mana nak cukup kalau org duk bantai air aku.. T.T..... **tak baik ngata orang lah lina! haha~

lately, aku rasa sgt tak sihat ouh.. haishhh.. jgn la aku demam lagi.. aku rasa, taun ni paling banyak aku diserang virus, kuman, bacteria dan segala monster kat atas bumi ni.. aku panggil atomen baru hangpa tau! sekor sekor dia campak ke ruang angkasa! padan muka! haha~

ni, aku nak buat pengumuman.. maybe aku tak blogging for 3 weeks sebab.. aku exam la.. tiga minggu weyh exam.. mmg pecah otak.. huhu.. so hari ni, aku rasa.. nak buat entry terima kasih pacik&makcik follower tu.. sambung yang ke 6 pulak... tapi bukan kat entryyang ni la.. entry lain..

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

CutieIntan berkata...

good luck!!

G3-lina berkata...

thanks intan~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget