PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 11 Mei 2011

TERIMA KASIH MAKCIK & PAKCIK FOLLOWER - 6

Assalammualaikum.. enrty terima kasih pakcik&makcik follower bersambung.. tapi sebelum tuh.. aku nak minta maaf sgt3.. sebab.... aku sekarang ni dah tak larat dah nak buat entry ni.. follower berterabur.. aku pun dah tak tau nak buat cane dah.. jadi, aku nak minta tolong sikit.. kali ni, aku nak minta supaya korang.. boleh letak link blog korang kat sini~ **itu pun kalau nak la.. sebab.. ada follower aku yang.. aku sendiri tak tau siapa dia.. huhu~ yelah.. follower makin bertambah weyh.. kadang2 aku jadi keliru pulak..  owh ye.. kalau nak bagi link.. jgn letak kat shoutbox tau.. comment je~ nnty aku usha2 blog korang tu ye..

**aku tak tau dapat sambutan ke tak.. risau nyer aku.. semua link tu nnty aku akan review 3 weeks later.. blog yang aku dah siarkan pun boleh gak bagy link.. kira nnty aku nak buat penutup lah.. penat la weyh kena cari satu satu.. sekarang ni pun.. aku bz gak.. jadi, aku rasa cara ni je yang terbaik..

sambung balik topik asal.. 5 blog follower aku yg terpilih ialah...

1. CUTIE INTAN GAZEBO
2. THAT SO MINE
3. DOT.COM AKU
4. NGAIL SOKMO
5. DARI HATI KE MINDA


maca biasa.. aku harap.. korang boleh la saling lawat melawati antara satu sama lain.. tinjau2 sesama sendiri.. tujuan aku buat benda alah ni.. aku nak my follower know each other dan jadi kawan.. so.. kawanmu kawanku jua lha..haha~

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

7 ulasan:

CutieIntan berkata...

wah..makcik terharu..sob sob....makcik speechless..

G3-lina berkata...

thanks MAKCIK?? haha!

♥e'in♥ berkata...

wah... terpilih laa... thanks dear.. :)

G3-lina berkata...

welkem kaka~

Rose Johari berkata...

Wah, bestnya n x sangka. Thanks lina! =) tapi saya bukan mak cik k..hehehe

G3-lina berkata...

haha~ maaf.. anda tersenarai sebagai makcik! haha~ gurau je kak

hans berkata...

bagus2 menghargai follower


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget