PAKCIK MAKCIK COMEL

Ahad, 22 Mei 2011

BENDA NI APA???

Assalammualaikum.. i got this msj in my fb acc~ so.. i need to know... is it real? dan aku nak tau.. apa hukumnya dari segi islam?? sebab aku tgk ramai yang join n most of them are muslims lepas  tu dapat duit berkepuk kepuk tapi masalahnya.. halal kE????????? hope someone can tell me the answer~


Assalamualaikum,

The system is like game dlm facebook. sebelum kita main kita kene daftar dulukan....cnthnye :- kalau main farm ville kene daftar dgn farm ville...kalau main ngan mafia wars kene daftar dgn mafia wars kan...
mula-mula segan gak nak daftar sbb takut kes penipuan, tp kawan i sendiri yg tetiba je jd lebat pocket dia, jd i ikutla.. alhamdulillah i pun dah hampir dapat sama mcm kawan i tu, cuma i baru join je...
so, sama dgn program ni...kalau nak dpt duit, kene le daftar dulu utk join program ni...Baru dpt duit dgn login facebook u....sama mcm konsep facebook jugak. i ade facebook, u pun ade facebook. Tapi i tak nampak u dan u tak nampak i selagi kita tak add masing2 kan..
so, dlm program ni... utk i dpt duit i kene le add orang yg nak buat duit jugak....klu boleh, add jgk sesape untuk jadi kwn baru.
So caranya add ngan daftar dlm system infinity downline barula u layak dpt duit.....bila tak daftar mcmana nk dapat duit??? Mcmana nk share dgn kawan yang betul2 berminat???
kalau minat n nk buat duit..., reply n register RM100 dgn i dan dptkan teknik dan cara2nya... nnt i boleh ajar kan. =) 
Ini bkn skim cepat kaya ya..., tp dgn USAHA, mmg boleh cpt kaya...
Seronok bila dah mula...coz i dh dapat pun...

Utk first time ni, i register utk u. Berserta guide utk buat bisnes ni dan cara kita promosi dengan mudah. After registration, admin akan emailkan u pengesahan pendaftaran.
& rm100 for registration fee. (no refundable)


~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

4 ulasan:

aim-a berkata...

nampok benor menipu. abaikan aje. diorg dpt duit dr rm100 yg diorg register tu lah.

benda2 mcm ni tak yah ikut.

lgpun tak tau dari mana sumber duit tu.

Rose Johari berkata...

Dulu benda mcm ni mmg popular tapi Halal atau x itu tak tahu pula... tapi rasanya baik jgn join Peace =)

pemilik menusukhati berkata...

jangan tertipu.awak cuma akan mendapat 100 tu kalau awak berjaya pengaruh org lain utk join bnda tu.selagi tak dapat org yg dipengaruhi,awak xkn dapat 100 tu..bab ni,jumpa uncle aidimuadib di blognya.

G3-lina berkata...

bukan na join ler.. just tnyer je.. alah.. tak minat pown benda ni.. my parents bole bagy makan saye lagi~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget