PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 18 April 2011

TERIMA KASIH MAKCIK PAKCIK FOLLOWER! -4

assalammualaikum~ gila busy! rini, tak tau nak buat apa sebab busy melampau.. lepas ni nak buat powerpoint sivik lak.. rabu ni ada presentation.. masalahnye.. pc aku tak de power point!! wuarghh~ addmath.. folio tak siap lagi.... tp aku dah buat dah.. nak kemas kini je.. same lah ngan bio.. aishhh~ hidup hidup.. ni baru takat sekolah menengah.. macam mana la nanti kat kolej ke.. kat U ke.. mesti aku guling2 kat jalan sebab kepeningan melampau.. tak masuk lagi kerja nanti.. haishhh~

kali ni, 5 orang yang terpilih, bebudak kat bawah ni~ hehe~ kali ni.. aku rasa entry utk follower yang ke-4... hurm.. hope korang 5 org ni singgah lah blog antara satu sama lain.. aku nak harapkan orang ramai singgah blog hangpa.. aku ni bukannya blogger tegar yang ada follower berjuta juta tu.. akhir kata.. HAVE A NICE DAY! **gila ubi**




1. HAZRINA ERIN


2. MIRULL IBNU AZMAN


3. WANNIE BARNEY


4. VANILLA_COKELAT]


5. KUMBANG JINGGA




p/s aku sekarang ni tengah dalam misi mencari follower pertama aku.. hehe~ nak buat entry khas utk dia.. tp.. aku tak berapa pasti siapa dia.. aishh~ sebab.. ada 3 org dalam ingatan aku la.. nanti la.. aku siasat2 dulu... 




~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

5 ulasan:

Magrib berkata...

wah activiti nie agak cool.. mancari follower pertama..

nyway entry anda cool.. suka dan datang la jemput join GA dari saya.. sila click sini.. 2nd Give Away dari Magrib

atau pown, copy dan paste link ini..
http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

Kumbang Jingga berkata...

terharunyaaaaa gadis gula gula letak link kumbang hehe...pasni kumbang kena rajin dtg sini hehe

GadisGula-gula berkata...

hehe~ terharu ye? haha~ saja nak wat penghargaan je..

maghrib, tgk la cane nanty ye..

Mirull Ibnu Azman berkata...

waaaahhhh~ tenkiu byk2~
ni yang nak lap u lebih nih~ hahah

wanniebarney berkata...

i sayang u! makaseh! HAHAH muahh2!


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget