PAKCIK MAKCIK COMEL

Ahad, 17 April 2011

SHOUT BOX OH SHOUT BOX

Assalammualaikum.. shout box oh shout box~ dah seminggu kot aku guna mende alah tu.. well.. boleh tahan lah bagy aku.. kuat gak pengaruh dia ye.. ramai gak yang shout kat situ.. so, maknenye aku tau lah blog ni ade tetamu.. tp.. masalahnye.. aku tak tau.. sama ada tetamu tu.. makan tak juadah yang aku sediakan.. yelah.. sekali dia shout macam ni,

'saja jalan2...'
'nice blog'
'singgah sini'
dll.........

ada gak ayat yang mengembirakan.. some readers comment bout entry aku kat shout box~
 agak puas hatilah kan.. haha.. walau cane pun.. aku tetap gak r pegi tempat dorang. tengok2 tempat org lak.. sapa yang tinggalkan link kat shoutbox aku tu, mmg aku singgah.. ada yang aku shout kat blog dorg. ada yang aku cmmnt tros kat entry dorang. tp yang pasti, aku baca la.. so.. korang tak payah risau lah nak tinggalkan link kat sini~ walaupun agak lambat.. aku jejak punyer!

p/s : sejak akhir2 ni.. ada arnab berlegar2 kat area rumah aku.. weyh.. arnab weyh! bukan kucing.. tp.. macam liar je.. tp.. aku selalu nampak dia time malam2 je.. sing tak nampak lak..  dan lagi satu.. sejak akhir2 ni.. ada kucing.. besar macam garfield kat umah aku tu. tp warna putih.. perghhh~ besar gila!2 kali ganda kucing biasa!! nak nak nak!

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

1 ulasan:

sumpit berkata...

jalan2 kat sini.. hehehehe


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget