PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 9 April 2011

Segmen Weh! Kalau Aku Bukan Belogger

assalammualaikum!! wah! lama gila aku tunggu segmen ni.. tak kesah lah dari sapa pun.. dah ketagih dah ni!!!!!!! haha~ macam dadah pulak da.. aishhh! tak elok betul! ahhhaaa! akhirnya.. aku jumpa gak segmen.. nak join? JOM! klik sini.


mula2 tengok segmen ni... haha~ aku gelak.. sebab apa? sebab aku teringat zaman aku bukan blogger.. sekarang pun aku tengah gelak.. tp.. perlahan la. kunk kuat kunk orang aku aku biol.. ngeee~ erm,,, kalau aku bukan blogger.. siapa kah aku?????????? aku orang biasa lah! adoi.. itupun nak kena cakap kE? ngee~ gurau je gurau je.. ok.. aku senarai kan beberapa perkara yang aku akan lakukan sekiranya aku bukan blogger.. :

- merayap sepanjang hari. janji boleh hilangkan rasa bosan yang tengah mencacing kat diri aku ni.
- tido selama 24 jam sehari kalau cuti.. **alah jadi blogger pun aku selalu tido pe.. haha~
- korek hidung pastu lekat2 kat blogger lain.. boleh kE?? ***eiii.. pengotor! ta senonoh lah kau lina!
- aku bukak kandang kambing ke lembu ke.. pastu boleh perah susu, jual.. dapat duit! hehe~
- aku jadi hacker bole tak??
- aku joget2 lambak kat tengah2 jalan utk ilangkan bosan..
- jadi witch sepenuh masa.
- beli cd kartun banyak2 pastuu tengok hari2.. bestnyerr~

tapi masalahnye.. aku tak boleh buat semua di atas! sebab.. aku adalah blogger! lagi best dari semua di atas tu! karang kalau aku merayap sepanjang hari atau tido 24 jam.. aku tak bole update blog. kalau aku korek idung leka kat blogger lain.. blogger tu pakat lekat kat aku pulak.. eeeii.. geli yek yek! kalau aku bukak kandang kambing o lembu.. nanti lembu o kambing aku yang menaip.. hehe~ kalau aku jadi hacker, nnty org marah dan hack blog aku. menangis aku selama 20 jam.. kalau aku joget2 tgh jalan nnty mati.. kene langgar. sepilah blog ni.. kalau aku jadi witch sepenuh masa.. nnti posyen tu tak siap pulak sebab asyik blogging je.. kalau aku tgk cerr katun.. sampai malam aku tak ganjak.. haha~



~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

5 ulasan:

akubiomed berkata...

Blogger ini adalah aktiviti sampingan. Ketika apabila orang sebut mengenai blogger terasa blur kerana tidak tahu apa tapi apabila sudah terjebak dengan dunia penulisan terasa macam terapi pula :-)

Sarah Sayuri Hartnett berkata...

aiyaa...

manyak tido ini mudak...

wa latang dali belog abg zam..

ala felee latang ke belog waa meh..

http://sarahsayuri.blogspot.com/

wa mukan cina lorhh..

GadisGula-gula berkata...

la.. wa ingt lu cina meyh! haha..

saya sokong tu bio! dulu masa baru kenal dunia blogger.. adehh.. mmg tak nampak pape pown.. bila dah sebati.. susah nak cakap apa yg kite nampak~

aNiss :):) berkata...

terjah awk dari segmen abg zam =)

follow awk =)

Hanieqha berkata...

singgah dari segmen abg zam yang terfemes tuh yee..

:D

ANAK SITI SAERAH?!!
Mentaliti Masyarakat kita. (PANAS)


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget