PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 21 Mac 2011

SEMAK KEPUTUSAN SPM MELALUI PESANAN RINGKAS (SMS)

assalammualaikum!

wei budak2 yang nak amik result SPM!!! **selamburr je pnggil budak.. sorry k! korang agak2.. malas tak nak amik result kat sekolah sbb malu nnty kawan tanya, result teruk..?? atau pun.. korang ada hal masa nak kena amik result korang..?? atau... korang boleh pengsan depan2 orang ramai kerana terlalu happy tengok keputusan exam cemerlang?? ..** semua alasan tak munasabah betul! hehe...tapi korang tak sabar nak tau jugak result korang.. macam mana???

wei! dunia dah maju lah wei! guna je SMS tu! RM 0.35 je pun. JANGAN MERUNGUT!! korang call bf/gf lama2 tak reti pulak nak berjimat eih???

ni caranya..

SPM SEMAK < Nombor KP > < Nombor Giliran > dan hantar ke 15888

macam aku cakap tadi, cas dia, RM0.35. semakan boleh dibuat bermula 10.00 AM pada 23 MARCH 2011. berakhir bila, aku tak tau.. hehe~




sumber : faisalabdullah.com
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

4 ulasan:

meowwmania berkata...

wahh dah boleh cek guna sms, canggih :D

Nusyaz berkata...

Dunia semakin canggih tetapi persoalan andakah itu???

http://invincibleyouth93.blogspot.com/2011/03/gambar-ini-mister-google-bagi-pinjam.html

sekamar rindu berkata...

salam...

wah..sms pun dah boleh semak keputusan yaa...hebat..

GadisGula-gula berkata...

mmg pown.. da cnggih da.. huhu~ nusyaz.. sye tak faham....


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget