PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 7 Mac 2011

PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI

image
Assalammualaikum.. dah lama tak join segmen abg ben kan.. hari ni aku join lah!! cepat sertainya sebelum malam k! cepat2!! sapa lambat dia yang kena! ngeee!

ok2. agaknye.. apa yang abg ben suruh buat kali ni yE? klik je gambar tu untuk maklumat lanjut.

kita mulakan dengan soalan ke-3 sebab soalan pertama dan kedua dah settle! hehe~ kenapa aku sukakan gengblogger.com?? wah!! banyak dowh sebab dan faktornya!!
*boleh ping blog
*boleh blog walking banyak2.. tak payah susah2 nak cari idea ke apa ke kan..
*dapat kawan baru.. nak nak satu kepala memang best tahap datuk arnab punya sedara!
*dan.. kat sini lah aku kenal blogger bernama BEN ASHAARI! aku suka segmen dan penulisan beliau!! cewah!! 

dan tentang 1Tube.my tu pulak adalah usaha yang baik!! yelah. sampai bila nak guna barangan luar sedangkan barangan dalam pun boleh jadi lebih baik kan?? so.. lu fikir lah sendiri! takpun, ajak kawan2 fikir sekali k.. ngeee~

soalan ke 4.. apa pendapat aku tentang Vlog abg ben ni.. sebenarnya.. aku baru usha 1 je vlog dia.. *jujur ni! hehe~ aku usha vlog yang pertama beliau tu.. wahhh!! abg ben semartttt!! ngeee~ gatai.. hhaa~ tak eih!! suka cara abg ben cakap... ada makna mendalam tu!! VLog kedua abg ben tak usha lagi la.. nanti lah aku usha.. insyaallah..

soalan ke-5, pendapat mengenai blog Ben Ashaari. lagi sekali nak buat pengakuan... mula2 masuk je blog abg ben ni kan.. rasa sebal! ngeee~ cakap dalam hati " alah.. blog macam ni je.. tapi follower berlambak" *maaf abang ben.. tapi tu la.. orang kata tak kenal tak cinta.. walaupun rasa agak sebal aku follow jugak. sebab nak tau apa sebenarnya yang menarik. follow punya follow, rupanya tanggapan aku salah. aku ulang lagi, SALAH! bak kata orang putih, dont judge book by its cover tapi aku nak ubah sikit, dont judge blog by its template! huhu! rupa2nya, orang pandang tulisan.. bukan hiasan.. tulisan abg ben memang best! tak kenal maka tak cinta dan sekarang saya dah kenal sikit2 dengan blog abag ben ni. maka saya dah jatuh sayang kat blog beliau!! hehe~

akhir kata, abg ben, saya minta maaf kalau ada terkasar bahasa ke pe kan dalam memberi pendapat2 saya ni.. maklum lah.. budak hingusan lagi... 

p/s selamba badak je aku kutuk2 abg ben kat sini en.. sat lagi dia marah.. mamposs aku.. ngeee~ 

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

8 ulasan:

iqin berkata...

nice entry~~

:)


www.storymoryiqin.blogspot.com

pRiNCe berkata...

nice entry tau...
dtg dari blog abg ben....

jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan...

GadisGula-gula berkata...

thx iqin.. thx prince sudi datang.. as u wish derr~

pRiNCe berkata...

jap2..sy x phm...npe ngn nuff saya?
hlg awk bce entry kew?

pRiNCe berkata...

aah...npe awk x letak fan page or fb?

Mad berkata...

abg ben macam2 je segmen dia.. tapi seronok.. hehe.. nice n3.. hehe

GadisGula-gula berkata...

tau takpe.. haha~

mas.saari berkata...

singgah utk baca pendapat korang tentang BA...


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget