PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 7 Mac 2011

[contest] SAYA NAK JOIN BLOGLIST NELLY THE STRANGE


Assalammuaalikum.. ada contest ni! nak join?? join maa!! tapi kali ni aku tak serius pown.. sebab hidup harus chill!! sentiasa serius buat aku jadi bioll.. haha~ lalalala.. nak join sila klik gambar k!

contest kali ni dianjurkan oleh Nelly the strange.. bertajuk  "Saya nak join bloglist Nelly The Strange"  
jomlah join ramai2.. rapatkan hubungan sesama blogger lah katakan.. dari tajuk tu kita dah taukan contest kali ni tentang apa kan.. so.. agak2.. korang menang, dapatlah masuk bloglist cik kak ni.. aku?? serah pada takdir sajepp~~ jom2.. jangan segan, jangan silu..

dalam bloglist ni, ada 3 kategori.. otai, sempoi dan cool.. aku kalau boleh nak yang sempoi tu.. tapi cool pun jadila kan.. tapi otai aku takmo.. tak cukup umur kata orang tua tua.. hehe~ so Nelly, mana2 pun boleh lah...

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

4 ulasan:

Encik Blogger berkata...

gud luck..hurm..

GadisGula-gula berkata...

thxxxx enchie blogger

nelly berkata...

Terima kasih sudi join ..
=)

GadisGula-gula berkata...

woookkeyy nelly! no prob maa!!


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget