PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 14 Mac 2011

KONTROVERSI APA LAGI AKU DAH BUAT????

Assalammualaikum.. masuk2 je blog.. tengok berlambak comment.. aku layan dulu.. aku usha satu satu.. pastu aku view rumah kecil dorang semua.. agak penat.. tp aku kena buat. **menghargai orang yang menghargai kita adalah perkara yang sangat BEST! huhu.. disebabkan banyak komen.. aku tertanya2.. WHY??? apa yang aku dah buat sampai blog ni tetibe je ramai yang view??? entahla.. aku pun taktau.. **ke aku ade timbulkan kontroversi lagi?? harap2 tak adala.. **poyo lebih

aku usha kat stat.. jumlah kunjungan semalam dan hari ni..  kunjungan melebihi jumlah kunjungan bila aku join segmen ben ashaari.. dan melebihi entry cacat aku yang dulu tu.. apakah ???? WHY?? dulu.. paling koman pun dalam sehari tu.. adalah dalam 150 ++ kunjungan ** dari pagi sampai malam.. tapi kali ni.. hurm.. malas nak cerr.. pastu.. dulu paling koman pun aku akan dapat 10 komen.. tapi kali ni??? bukan dalam 1 entry je.. entry lama2 pun dapat komen jugak..?? aku mula curiga ni.. aku check satu2 entry aku.. tak ada apa2 yang bawak kontroversi pulak.. tapi kenapa ye???




oii makcek!! orang dah datang melawat dunia kau ni pun kira bersyukur lah! ini tak.. membebel je.. kalau orang tak kunjung pun.. kau membebel jugak! aishh!!



~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

iz berkata...

uisy,bikin suspen je..hehe

GadisGula-gula berkata...

hehe.. sorry2..


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget