PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 14 Mac 2011

FACEBOOK IS GONE! 15 MARCH 2011 ALREADY..

assalammualaikum.. huhu..


tengah syok2 on9 ni kan.. sekali aku di alertkan dengan satu ring ring.. apekaH?? haha~ korang layan je lah k.. alert ape?? alert bout facebook.. korang ingat tak dulu.. gempar dok cerita pasal si mark tu nak jadi gila sebab facebook ni?? konon dah kaya sangat lah.. macam2.. sampai kata nak tutup facebook?? tadi aku usha kejap facebook ni.. fuyyoooo... ramai gila lah yang on9.. tak tutup pun??? hey!! lu cakap tak serupa bikin lah!! haha~ **rupa dah macam anti facebook je aku ni.. hehe~

aku teringat pulak ada satu minah ni buat status.. **dalam bahasa inggeris k.. aku translate.. minah eropah dye ni..

'macam mana saya nak hidup tanpa facebook? dia adalah spe-sial boyfriend2 saya. *maksudnye.. berlambak la bf dia kat fb ni. dia adalah breakfast, lunch and dinner saya.. **dia sanggup tak makan agaknya..
facebook adalah ** something.. aku tak ingat ayat akhir tu..'

gilah arh minah ni. aku rasa..dia yang paling happy sekarang ni kan.. sebab facebook tak tutup.. haha! cayalah lu minah! congrats la! ramai gila yang comment status dia waktu tu. adalah lagi madah2 lain bout facebook ni masa gempak nak tutup dulu.. aishh..

p/s aku dengar cerita.. facebook ada orang beli?? tu sebab kot tak ditutup..
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

sekamar rindu berkata...

salam,,

fb tak akan tutup....:)

GadisGula-gula berkata...

hehe~ saje je wat mende ni.. meleps kan geram la kak..


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget