PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 24 Mac 2011

KENAPA AKU TAKNAK LETAK SHOUTBOX???

Assalammualaikum.. haha~ baru je on9 ni.. terus bukak blog! semangat gila.. apa yang semangat?? cubalah korang teka...


5 minit kemudian....
lambat betul korang teka! aishhh! sinilah aku bagitau.. aku sebenarnya.. semangat nak jawab soalan dari kawan YM a.k.a pembaca blog aku yang sorang ni.. namanya... biarlah rahsia... * AKU TAK TAU SEBENARNYA... hehe~

apa pertanyaan dia???

wei, asal kau tak letak shoutbox kat blog kau ha?????


sebenarnya.. jawapan dia ada banyak... antaranya :-

a. aku dah buat shoubox, tapi tak reti nak guna.. *pelik kan??

b. aku lagi suka tengok comment dekat entry daripada tgk readers aku shout kat box tu.. kenapA?? sbb tu menunjukkan.. dia membaca aku punya entry.. bukannye singgah, letak tapak kaki dan blah..

c. shoutbox tu macam... menyemakkan hidup aku je.. hehe~

sebenarnya,, kat blog aku tu.. ada laman sembang kalau korang perhatikan betul2.. tak percaya?? cuba tgk kat bottom screen korang.. ada satu bar warna pink.. tengok di bahagian sebelah ' ---> '**taktau nak pggil apa..
haa... kan ada 'join chat' kat situ.. kalau nak chat.. kat situ pown boleh sebenarnya.. tapi.. maybe korang tak nampak kot.. takpelah.. huhu~

so budak tanpa nama, ko dah tau kan asal aku ta letak shoutbox?? haaa~ so.. korang2 lepas ni. toksah duk suruh aku buh shout box k.. nak aku singgah rumah kecil korang, just cmmnt je kat entry aku.. aku melawat punyer la! pomish meyh! haha~
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

7 ulasan:

anis h.e.p.i berkata...

mane tmpt chat nye...xnmpk pon...ngeee....

entry baru..rajin2 bace la yup geng sekolah...lawak2..:p

http://anismelon.blogspot.com/2011/03/cara-mendapatkan-cinta-sejati.html

Mutiara Bernilai berkata...

salam my dear adeq gadis gula-gula..

dlu pon xske wat chatbox.. then, sbb ramai org nak letakkn link blog drang, so akak Mutiara letak la..

senang utk kite trace sape yg dtg blog kite..tp xleh deny, ade je yg dtg tp jd silent reader :)

Dda Ly berkata...

hehe saye jugak tak suke shoutbox..sbb bukan all the time kite kat blog kan kan?:P

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

GadisGula-gula berkata...

anis. kadang2 dia ada.. kadang2 dia ilang pegy jupe pakwe dye.. tu psal tak nampak kadang2 tu.. hehe~ bakal diterjah oke!

salam kat mutiara... urm.. ye.. betul lah tu boleh trace reader.. tp entha la.. rasa mcm... erm.. ta seronok lah bila letak mende alah tu.. hehe

btoi2.. bakal diterjah kak dda

fyna berkata...

depend pada owner nak letak atau x kan....






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

shahjiehan berkata...

sama la kita!! hahahahh..sbb tu x ltk sbox tuh...hmpeh je...

GadisGula-gula berkata...

yup! mmg r depend kat owner.. hehe~ bakal di lawat kejap agy~

shah.. susahkan ade shout box,.. kadang2 tak sedar pown ade org shout kat sit.. susah lak


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget