PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 9 Mac 2011

[GA] www.kawaihandmade.com

Kawaii Handmade

Assalammualaikum!! pe kabar? bosan pulak malam2 ni. so blogwalking la.. sumber?? gengblogger la.. pe lagi kan.. haha~ tengah syok jenjalan cuci minda, sekali ter-usya satu contest ni...MENARIK!!! haha! kenapa?? jom terjah DI SINI. tapi yang lebih menarik minat aku adalah.. 1st prize dia.. dapat beg woo!!! mengidam aku.. hehe!

korang tengok gambar atas tu.. apa yang korang nampak? cantikkan? comel je semua tu aku tengok! nama pun 'kawai'..haha! www.kawaihandmade.com ni adalah sebuah 'kedai online'. jadi, semperna pembukaan kedai online ni, tuan kedai tu buat contest.

sebenarnya, aku tak ada banyak maklumat pasal www.kawaihandmade.com ni. sebab, aku baru je jumpa web ni. tak sempat nak menyiasat. sebab hari da lewat sangat. jadi apa kata korang pergi usha?? klik je gambar atas tu ye.

bawah ni antara beg yang dijual kat www.kawaihandmade.com.. enjoy!!

KH-006 Kiwi Slice

KH-010 Turkey

KH-013 Black Purple
KH-057 Born

menarikkan?? ada lagi beg2 lain.. aku nak.. wuarghh!!! nak!!! hehe~ so.. aku kena cari beberapa orang mangsa la!! dorang ni kena menyambung perjuangan aku ni.. wey korang.. tulun lah join k.. huk huk..







p/s korang2.. maaf kalau menyusahkan korang tau.. ni 1st time aku kena tag2 orang ni.. T.T .. aku main cekau je nama korang semua ni.. tapi ada tapisan sket.. hehe~ 
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

8 ulasan:

bun berkata...

hhahahha,gudluk dear
semoge berjaye

ok,will do it for u!!
no worry lah

erk,bi agak terok ok

akubiomed berkata...

Cantik beg tangan yang hsil tangan cuma tentang tag yang tidak sanggup. Good luck ya :-)

~aDiBah~ berkata...

tanx sudi tag kte..hehe..^^

GadisGula-gula berkata...

biomed.. sebenarnye en.. kite pown ta sanggup gak na tag2 org ni.. rasa mcm da menyusahkan org je.. T.T
tp da syarat.. na wat cane en.. hurm..

ok adibah!! welkem ye!!

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

salam dear
tuan tanah datang
pada awak...terima kasih sudi join GA ni
dan kami di kawaii handmade ucapkan semoga berjaya

Dia kata saya cantik TAPI saya..."
Pembunuh anak kucing wanita mohon maaf kepada rakyat Malaysia"
ORI-KESHI | Kawaii Eraser Maker"

GadisGula-gula berkata...

wokeyh princess!! thanks!

jue :)) berkata...

wahh . menarik !!!!
akak suke tgok beg3 tu . heee :)

GadisGula-gula berkata...

saya pun suka kak jue!!!!!!


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget