PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 10 Mac 2011

[DOWNLOAD] DI SINI ADA HANTU

Assalammualaikum.. aku sangat sangat bosan dan tak tau nak buat apa sedangkan esok paper addmath. melampaukan?? haha~ disebabkan kebosanan yang membosankan ni, aku pun merayaplah cari something untuk korang2 ni kan.. siapa peminat cerita seram?? meh sini.. nak tengok cerita seram? tajuk dia "Di Sini Ada Hantu". chop chop chop! maksud aku bukan kat blog ni ye.. hehe~

 

Rama, penyelia company penghantaran & penyewaan kenderaan mencari driver yang sanggup menghantar sebuah keranda ke luar kota dengan cepat. Rama berhasil mendapatkan khidmat Ah Meng dan Bakri. Mereka perlu sampai ke destinasi keesokan pagi. Semasa dalam perjalanan, radio telah mati. Untuk menghilangkan kebosanan dan mengantuk, mereka bercerita kisah seram yang pernah mereka dengar.
HANTU POKOK PISANG diceritakan oleh Bakri. Ia berlaku di sebuah kampung ulu. Zam menaruh hati pada kekasih kawannya sendiri, Noraini yang merupakan kekasih kepada Farid yang terkenal dengan sikap playboy. Zam cuba memutuskan perhubungan mereka. Setelah mendengar cerita tentang hantu pokok pisang daripada seorang dukun, Zam cuba untuk melihatnya melalui cara yang diperkatakan oleh dukun tersebut. Ternyata benar, hantu pokok pisang memang wujud! Zam membawa Farid untuk bertemu ‘kekasihnya’, iaitu hantu pokok pisang...

lepas tu apa jadi???? download lah ye untuk tau cerita lebih lanjut.. hehe~ download di bawah ni k..

FILE SERVE

DUCKLAND


~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

kyo_9 berkata...

ko kasi rating brape?

GadisGula-gula berkata...

ta rety na bgy rating. hehe~ download je lA~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget