PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 19 Mac 2011

THE CUTEST CAT IN MY BLOG!!

Assalammualaikum!

HYE READERRSSSS!!!!! HOW R U??? hari ni, baby the cutest cat nak sebok2 dalam blog ni!! blog ni kurang cute! jadi.. baby nak hot kan blog ni kejap! blog terpilih ni! haha~

**poyo lah kau baby!! menyampah aku!

alah mama... jgn la menyampah kat baby... ngeee~

**DUSHHH!! tendang sekali!!

MIIIIOOOOWWWWWWWWWW!!!

**ok.. aku kembali meng-host laman blog ni semula.. sebok je anak aku tuh! kan dah melayang.. so.. korang layan lah gambar2 kucing comot yang sangat tak cute ni k!

**MAMA!! I'M THE CUTEST OK!! cemburu cakap lah cemburu! huh!!

baby! nak kena lagi ke ha???

ok2.. i'm sorry...



MAMA!!! NI GAMBAR LAMA LAH!!!!!!

**ehh? suka hati lah nak letak gambar apa pown! bluekkkk


HEY! MALU LAH! JANGAN PANDANG!!!!!!


BABY CAKAP JGN PANDANG KAN? 
KENAPA PANDANG JUGA GAMBAR ATAS TU??
MALU TAU TAK!!


SAYA BUDAK GEMMOKKK~
**gila besar perut dia meyh???


**uhh! penatnye baru lepas kena buli ngan mama~


**shooting time!!


malu lah mama! jangan lah snap lagi.. pls..


taknak!!!


ish mama ni!! baby cakap taknak la...


degilnya mama ni!!!!! ishh!! tau lah baby comel!!


NAH! AMBIK! NAK SANGAT KAN.. HAHA~
**awat pelik sangat muka dia yang ni?????

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

6 ulasan:

azharr berkata...

ni spesis apa ar kepala kecik...haha

GadisGula-gula berkata...

tak tau la.. sebenarnyer.. badan dia kecik je.. tapi.. kuat makan meyh! tu yg nampak kepala kecik je! haha

nur anis berkata...

yang last tu lawak la..cute...:)

GadisGula-gula berkata...

tu lah.. saje je snap2 gmbar dye.. bile view balik.. ade lak dye wat muka catuh.. kelakar gyle~

Raimi berkata...

the cutest cat da kmbali in g3

GadisGula-gula berkata...

yeaaa!! da kembali meyh!!!


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget