PAKCIK MAKCIK COMEL

Ahad, 27 Februari 2011

WAHAI PARA BLOGGER!

assalammualaikum..

dah baca tajuk? agak2 apa yang aku nak cakap?? fikir fikir dulu...5 seconds.. 10 seconds.. 10 minutes.. arghhh! lambat lah korang fikir!!! hehe~

meh sini dekat2 jap.. aku nak tanya.. macam mana korang boleh dapat idea yang begitu WOW!! setiap hari?? macam mana macam mana macam manaaaA???????!!!!!!!! hehe~ owh tolonglah aku.. aku sedang blank sebenarnya.. aku taktau dah nak update blog ni macam mana.. dan.. agak rasa sedikit bosan dengan blogging.. maaf~ wuarghhh!! aku tak ingin curang dengan blogspot.com!! wuarghhh!!!

---> GAYA MACAM ORANG PUTUS CINTA JE<--]

haha~ adesss... aku sebenarnya cemburu.. kenapa?? sebab aku tengok orang yang aku follow sume boleh update blog mereka.. begitu juga orang yang follow aku.. kesian kat aku sebab aku dah blank.. aku usha blog aku tadi.. sikit2 resipi.. sikit2 segmen.. sikit2 software.. mesti korang bosan kan? kan? kan?? k lah.. sampai sini je lah.. nak menangis kejap..
HUK HUK HUK HUK HUK HUK HUK
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

8 ulasan:

gabanMorka berkata...

g blogwaking ke layan internet ke cari idea

GadisGula-gula berkata...

mmg selalu BW ni.. tapi bla da dpt idea rasa mcm bersalah lak sbb tiru idea org.. haha~

Bahulu berkata...

As salam jejalan@kenal

bun berkata...

hahha,same lah kite
BW pon tak dapat idea gak
hasilnye dah 2 hari tak update
hua hua nak ngis leh tak???

GadisGula-gula berkata...

meh bun.. kita nangis same2.. huk huk huk~

dylla bakri berkata...

namo nanes2!cubet..hehe

hasrul hassan berkata...

Salam.
Heh dah abis nangis dah? Saya pernah wat entri bagaimana nak wat entri ... try la cari ehh .. mana tahu dapat bantu.

http://hasrulhassan.blogspot.com

GadisGula-gula berkata...

dyla.. saket la.. ade ke cubit sye~ haha~
hasrul.. ON TEH WAY!!! tunggu kedatangan G3 k.. haha~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget