PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 14 Februari 2011

SEGMEN TANYA SAMA BEN ASHAARI - VLOG2

rasanya da lama tak buat segmen dengan BA kan? err.. tak la lama sangat tapi bagi aku yang dah jatuh tangga dengan segmen BA ni rasa agak lama lah.. hehe.. ni ada segmen baru ni ha! Nama segmen ni 'tanya sama ben ashaari'. berikut adalah syarat2 yang dikenakan untuk join segmen ni..

  1. HEADER BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : Tanya sama BEN ASHAARI - VLOG2 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Bagi satu soalan yang tidak mengarut , logik dan paling penting tiada kaitan dengan isu isu sensitif dan melanggar undang undang .. Aku tak bertanggungjawab terhadap soalan yang mengarut..
  4. Tinggalkan link url entri korang kat blog beliau ...

sapa nak join.. KLIK SINI
*          *          *
BEN ASHAARI

abg Ben, saya nak tanya banyak2 boleh tak??? boleh lah ye.. hehe

SOALAN 1   :  macam mana abg ben boleh jadi terkenal dalam dunia blog?

SOALAN 2  :  kenapa saya tak pernah nampak abg ben balas comment dr pembaca?

SOALAN 3  : abg ben asyik post entry je.. kadang2 tu tak sampai 10 minit, abg ben post entry, abg ben    akan   post entry lain.. abg ben tak penat ke hadap Lappy seharian?

SOALAN 4 :  selain segmen dan sosial network, macam mana abg ben merapatkan hubungan dengan para pembaca??

soalan tamat. harap2 abg ben jawab la.. tak kesah personally atau umum.. janji terjawab.. hehe~


~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

3 ulasan:

CikNiza berkata...

byk nye soklan awk.....hehehe :D

GadisGula-gula berkata...

hehe~ biase r.. bukan senang dpt bersoal jawabdgn org cam abg ben ni ha.. skali dpt peluang, tembak la banyak2..

apisv2 berkata...

saje jln2 usha soalan;p
blog apisv2


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget