PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 8 Februari 2011

BUAT PENGGUNA MAXIS 2

Assalammualaikum!!! weyyy!!! sapa pengguna maxis?? berita gembira lak aku kasi! tadi sedih kan? haha~ ok3.. org maxis center dah call aku. dan dia kata problem aku dah selesai dan duit yang dia amik tu, dah di kreditkan semula!! thanks a lot! wahai maxis, lain kali janganlah masukkan program2 yang so-sial ye!!! rosak imej! aku guna maxis bertahun dah tau!! muncul program penipu besar cani, mmg buat aku ase sikit2 benci. tapi sekarang dah terubat dah~

bagi korang2 yang ada masalah ni, just g kat laman weB ni ;KLIK SINI. Kemudian masukkan number yang ada kat belakang sim card korang tu (20 digits) serta code number program (number yang hantar msj kat korang.) dalam 1 jam ada orang akan call korang! dan solve this problem!! thankx maxiS!

4 ulasan:

Novelgurl berkata...

Assalamualaikum

ooo..mlngnya sy bkn..hehhe

GadisGula-gula berkata...

tak pe.. mungkin untk masa depan~

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum nur amalina .maaf kalau kita komen sikit.blog awak patut di ubah suai sikit.supaya bertambah menarik tambahkan lagi sikit sudut pendapat.maaf ya kalau kita tersalah cakap.dari snake.

GadisGula-gula berkata...

oh goshh!! snake! thx for the cmmnt! n.. where have you been? long time no see lah karim!!!!


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget