PAKCIK MAKCIK COMEL

Ahad, 19 Disember 2010

MACAM MANA NAK LETAK LINK ENTRY DALAM COMMENT BOX?



Assalammualaikum

harini, ada toturial sikit from G3. sape yang ajar aku toturial ni? siapa lagi kalau bukan hans~ orang kata.. jangan kekedut ilmu! nanti muka berkedut~ keke~ (kekedut? memang saje je~ sape lah yang pandai2 tambah muka berkedut tu entah? haha!) aku tau, aku ni blogger mentah~ baru lagi~ rasa macam tak layak pula nak ajar orang lain. tapi.. suka hati aku lah! hehe~

ok2, start lah.. aku ni suka sangat mukaddimah panjang2! kan kan kan? suka hati aku lah~ toturial harini ialah.. jeng jeng jeng... bagaimana nak letak link entry korang dalan comment box~ aku rasa, macam semua orang dah tau je~ aku sorang je yang baru nak tau~ rendah diri sikit.. mesti ada yang tertanya-tanya..

apa maksud aku letak link dalam comment box kan??

KLIK UNTUK BESARKAN

Tu.. korang nampak tak P/S blogger tu? ala...yang ayat warna hijau tu? ha.. tulah yang aku nak tunjukkan.. macam mana nak buat~ huhu~ kenapa aku rasa macam... ada orang cakap..

"budak ni ketinggalan zaman betul! orang dah lama tau.."

erm.. ada aku kesaH? k lah.. start sekarang lah~ membebel je aku ni~


KLIK UNTUK BESARKAN
Senangkan? senang je kowt~ sape yang kata susah tu? meh sini cheq luku lutut hang! mm~ rasa2, aku salah, tolong tegokan...

9 ulasan:

Gadis~Gula~Gula berkata...

MACAM MANA NAK LETAK LINK ENTRY DALAM COMMENT BOX?

zahra pazim berkata...

i just knew it. haha. we're both da same.

Gadis~Gula~Gula berkata...

ingatkan.. ceq sorang je baru tau~ kekeke~

Qamarul berkata...

huhu noted!! tq :)

hans berkata...

hahahaha
okay la tu
paling tidak ilmu yang ku dapat dari orang dan ku kongsi dan ekau plak kongsi
makin berkembang kan
bagus2 tak kedekut ilmu
meh tinggalkan lagi link dkt komen nih

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

hehehehe

hans berkata...

pasal takut si danella terbaca ker tak tu...den xtakut sebab den xcerita pun nama betul dia,tunjuk pic dia atau bagitahu dekat mana dia belajar...so,xada lah rasa risau apapun... :)

Lelaki Ini berkata...

huhuh
thanx!

jue :)) berkata...

wow , thx ! bru tau jugak . haha

Gadis~Gula~Gula berkata...

qamarul: WC~ thx sudi melawat

hans : thx sbb ajar aku skali agy~ eleh~ dah kaw cerita pasal dye.. pasal cmpak2 pen, tawaf satu kelas.. mesti la dye tau~ mana ada org wat catu selain dye~ hehe~

lelaki ini : WC yea~ thx sudi melawat~

jue : wow! hehe~ WC~ kita sama je kan jue.. hehe~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget