PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 22 Disember 2010

KEPUTUSAN PMR SAYA IALAH............................................................................................




assalammualaikum..

erkk?? keputusan pmr dah keluar????? fuhhhh~ lega babe!!! sangat sangat lega.. sebab.. aku tak payah menunggu segala.. disebabkan aku ni tak bijaksana sangat.. tak pandai sangat.. tak cerdas minda sangat.. maka aku telah menerima keputusan PMR hari ni yang tertulis di atasnya, nama, nama sekolah, no i/c, angka giliran serta gred peperiksaan sebanyak........................................ 6A 2B~ sudahku agak, geografi dan KHB aku mesti B. aku ni harap je suka travel... tapi geo jugak yang aku B..

sebelum amik slip peperiksaan... aku dah cakap dah dengan parents aku mcm ni..

"mum... dad.. i hope both u not down when i show u the result~ jangan mengharap sangat dekat akak sebab akak pown tak mengharap kat diri sendiri~ akk harap, abah n ibu redha dgn keputusan akak sbb kekuatan akk ada kat both you~ "

mum aku angguk angguk je~ dad aku pown same~ alhamdulillah.. parents aku dapat terima n aku juga dpat kekuatan yang sama~ mula2 tu aku agak terkilan lah sebab.. aku tak dapat nak tunaikan mimpi parents aku jadi real.. parents aku nak sangat aku dapat 8A sampai termimpi mimpi aku dapat 8A. mum aku mimpi 26/11, dad aku mimpi 27/11.. berturut turut tu~ tapi apa nak buat.. aku yang tanam padi, aku jugaklah yang tuaikan~ pape pun, aku tetap bersyukur~~ sekurang kurangnya aku dapat daripada tak dapatkan??


BABY JADI MODEL SLIP PEPERIKSAAN AKU.
NAK PULAK DIA JADI MODEL PD KEPUTUSAN YG TA BERAPA BAGUS

10 ulasan:

jue :)) berkata...

wahhhh , congrate k :)
* samo ngn akak lah , heheh :)

Gadis~Gula~Gula berkata...

terima kasih kak!
hehe~ taun depan akk spm kan?? gud luck ye!

Shaheila Malek berkata...

Wah..hebat tu..
Bjala byk2 lagi :)

Gadis~Gula~Gula berkata...

Hebat ke kak? rasa macam ta hebat pown~ sedeh nyer~ btw, terima kasih ye sbb sudi bace~ insyaallah kalau di beri peluan hidup lama, sye cari ilmu banyak2

Qamarul berkata...

ok laaa tuee.. tak cukup jari gak nak kire.. ingat jgn pandai belajar je..
nak kene pandai kerje n pandai hidup gak tau..

Gadis~Gula~Gula berkata...

@Qamarul, nak kire ape tu???? insyaallah sye ingat~ tapi sekarang ni blaja dulu lah.. cari ilmu dulu~ baru na fikir kje~ hehe~ terima kasih sebab sudi menasihati saya~ >_-

hans berkata...

okaylah tu 6A
congrats

P/S : Tolong Belikan Topup! Penting Nih!

Gadis~Gula~Gula berkata...

@hansta okey kowt~ btw, thx~

akubiomed berkata...

Wah congrat dik. Plan nak masuk asrama penuh?

Gadis~Gula~Gula berkata...

@akubiomed aah bang~ mmg plan nak masuk SBP. tapi.. boleh dapat kE? result pown mcm tuh.. sekarang ni kan.. persaingan kuat~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget