PAKCIK MAKCIK COMEL

Ahad, 12 Disember 2010

KEAJAIBAN YANG TAK AJAIB BERLAKU SEMALAM




semalam aku tido dalam pukul 5 sebab tak dapat lelapkan mata~ last2 subuh terbabas~ sadis sungguh! Aku dengar macam nenek bising!  aku inat aku mimpi~ yelah. smlm nenek dok membebel je mungkin terbawa dalam mimpi~ haha! so.. aku wat dek je lah!

dalam kul 9 aku bangun lah.. nenek membebel je.. apa yang dia bebel aku pown tatau~ then.. masuk la toilet! gila busuk!! keluar balik! tak tahan gila bau dia! aku jerit kat nenek,

"nenek ni, dah guna tandas, pam lah! biar macam tu je!!" dengan muka berkerut kerut segala menahan bau yekyek! haha

pastu nenek datang dekat aku.. "kau tengok dalam baldi tuh!" baldi tu ada kat dalam tandas! mau aku masuk? perghh! tak tahan.. aku geleng pale je lah.. uekk.. pastu nenek aku tolak aku suh masuk tandas tuh.. terpaksa la masuk...

aku pandang nenek, nenek pandang aku.. aku tgk lah kat lantai.. pastu aku pandang nenek balik..

"asal nenek berak dalam baldi??"

"otak hang! tu anak hang yang terabuk kat situ!!"

aikk?? kucing aku berak dalam baldi? boleh caye ke??

tapi aku tengok... memang macam taik kucing pown~ adeii.. mana lah budak ni belajar berak dalam baldi ni?? haish!! nenek masih terus membebel.. nak pecah gegendang telinga aku ni! (auta sungguh!) haha!

aku rasala kan.. kucing ni faham kot apa aku cakap dulu.. sebab dulu, dia pernah berak kat tepi tepi pintu belakang.. then aku marah dia, aku cakap...

"baby ni kalau nak berak pergi lah keluar! ataupun baby berak lah dalam tandas! ni tgk orang nak kena cuci yekyek baby ni! babab bontot baru tau! buasir baby nanti padan muka!"

agaknya, disebabkan semalam pintu tandas tutup.. dia beraklah dalam baldi tu kot! bertuah betul lah!! adeiii!!


lebih kurang cumni lah baldi tuh! 
tapi warna merah.. tinggi dan agak sempit..
macam mana dia boleh buang kat situ? adeii!




2 ulasan:

hans berkata...

hahahahaha
xpasal2 nenek kena tuduh
hahahahaha

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

Gadis~Gula~Gula berkata...

@hans
haha~ tu la pasal~ adeii.. mlm ni kena tdo luar la nampaknye kucing tuh.. kecian~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget