PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 17 Disember 2010

BARAH OTAK KE?

tadi.. aku usha rumah pakcik google. tah kenapa.. aku tertaip.. 'simptom barah otak'. dan ini hasilnya....



  • Sakit kepala
  • muntah-muntah
  • gangguan penglihatan
  • lemah atau lumpuh
  • pening/ pitam
  • pelupa
  • perubahan personaliti.
antara sebab aku check simptom ni.. erm.. sebab adalah sorang kawan aku ni mulut celupar gila.. aku ngadu kat dia pasal otak aku rasa macam pedih.. kepala rasa  sakit gila kadang2~ pastu dia cakap..

"baik kau g wat check up~ karang kena barah otak baru kau tak!~"

sesedap rasa adabi je dia cakap macam tu! haishhh!!

tapi setelah aku usha tentang ni kat google, aku rasa takut pulak. yang membuatkan aku takut ialah...... hampir semua simptom ada pada aku~ yang takda cuma muntah muntah~ tapi aku selalu gak la rasa nak muntah.. dan perubahan personaliti.. eh..yang ni aku tak tau lah.. hehe~ aku tak perasan pun~ lagipun.. aku ni perempuan.. biasalah personaliti berubahkan?? haha~

ala.. aku terfikir-fikir, bukan semua tanda2 ni bermakna barah kan?? haha~ apa lah aku ni~ lagipun dah lama dah aku diserang penyakit penyakit di atas tu, tapi takde pape pown~ cuak je lebey~


cakap pasal sakit... aku terlupa.. aku ada date dengan doktor 13 Dec 2010 ritu~ itupun bila aku usha note~ mampuih~ harap2 dad aku tak ingat la.. karang dia bebel~ pok pek pok pek~ tak tahan!! 

4 ulasan:

akubiomed berkata...

Perut masuk angin tak? atau pun tak cukup sebab blog kuat sangat kot? Apa-apa pun kena jumpa doc

hans berkata...

benda macam nih xpayah takut2...
daripada rasa takut baik terus buat check dekat doktor jer
hah,kalau tak ada apa2 kan dah rasa gembira
betul x?
:)

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

Gadis~Gula~Gula berkata...

@akubiomed hehe~ tah lah~ mne de blog kuat~ >_-

Gadis~Gula~Gula berkata...

@hansbetul tu hans~ hehe~ tapi masalahnye.. sye ni nama je cita2 nak jadi dktor.. tapi kalau nak jupe makcik o pakcik hospital yang gaji tinggi tu.. payah sikit~ ada kenangan manis dengan makcik pakcik hospital tuh~ hehe~ =)


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget