PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 17 Oktober 2012

SAYA HACKED FB DIA! OPS~

Assalammualaikum.. haha~ first.. selamat datang kepada bulan zulhijah!

straight to the point.. aku nak bantai gelak!! haha~  memang adik aku buat lawak kow2 punya~

ok before that.. aku nak mengaku.. aku mmg kakak yang tak baik! i hacked my sis's fb acc! eh.. tp.. bila fikir2 balik.. i m a good sister.. LOL! why sbb aku nak tau la apa adik aku buat mase online.. hek2..

aku hacked tu.. aku tak buat apa pown.. just checked her msg inbox.. then aku ada terusha dia punya msg with her friend.. i guess.. new friend maybe~

then.. sampai satu part ni.. memang la aku rasa macam nak bantai gelak kaw2.. haila.. adik aku ni memang hati kayu masak gulai pun tak rapuh punya! mmg selambur je~ bagos2.. at least.. i know she didnt did something bad.. lagipun.. mmg aku yg responsible atas fb dia.. coz.. i made it for her.. setelah dia merayu gila2 kat aku..

first part yang kelakar..

the guy : salam
adik aku : ang salam siapa ni? --> ni mmg jawapan yg bagus.. dah la bagy salam tak cukup sifat.. haha..
the guy : orang la~

bla bla bla...

second part

adik aku : kau pernah kapel ngan aliya kan? --> this really straight punye question..
the guy : yekot..
adik aku : kau playboy kan?
the guy : mane ade.. bla bla bla --> terus keadaan jadi agak kabut sikit lepas tu.. hello! yang kau nak tipu tu adik aku.. tgk dulu sapa sifu dye.. hehe~ pandai pulak adik aku pusing2 cerita~

next part

after some quite boring conversation... the guy mcm da memang kene trap gila2 sampai taknak jawab dah soklan adik aku.. hehe~ then she said...

adik aku : hello?? ada orang tak ni??
the guy : ada2..
 adik aku : ingat kan dah innalillah.. --> this part.. i bantai gelak gila2 punya.. dah la tgh malam.. haha~ 

another conversation with another guy..

the guy : hello..
adik aku : sebenarnya aku malas na msj.. aku nak main game.. babai.. --> mmg straight punya orang.. salute!


haha~ memang la adik aku tu.. tapi takpe.. aku tabik spring kat ang! teruskan usaha anda.. moga2 berjaya..


 

 ~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

1 ulasan:

Najmi Fauzi berkata...

Hmmmm....blhla tuuu... Compose p mjlh ujang.. APO? Gila2 x pun mastika...


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget