PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 13 April 2012

FENOMENA HALO?

Fenomena Halo Berlaku Di Alor Setar

Assalammualaikum. lately ni, kecoh kat alor setar pasal fenomena halo ni.. its a kind of light seem like rainbow around the moon or sun.. aku tak faham kenapa dikatakan gempar dalam berita because aku selalu je nampak benda ni?

just na nasihatkan, mata boleh rosak kalau pandang matahari o bulan time ni secara langsung.. tu je~

nak cerita pepanjang Klik Sini

~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

1 ulasan:

Ct R Miena berkata...

erm sebelum ni ada tengok satu view pelik di langit.. tapi masa tu xde plak phone berkamera.. kalau x leh sharing ramai2 cam ni... apa2pun semuanya tanda kebesaran Allah...


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget