PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 20 Ogos 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Assalammualaikum. jom kutuk blog?? maksud aku.. blog aku la..


sebenarnya.. aku nak minta pandangan korang. blog aku ni berat tak?? nak join?? picitlah banner di atas oke~

Tarikh tutup segmen AHAD 21/08/2011 pada jam 2 petang (24JAM)

~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

30 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

assalamualaikum ..
okey je blog ni masa Tia masuk .. loading pun tak lama mana . tapi kita tunggu yang lain komen yea :)

thanks menjoinkan diri ..

My Name is Mar berkata...

xberat sbb pki wifi..
tapi nk tunggu loading header lama..
Maybe kena pki kecik sket..
huhuhu/...

H.J berkata...

berat sikit jer..ehe

anamizu berkata...

salam kenal dr cik ana..
cik ana singgah blog ni ok je..
tp mybe sbb cik ana gune wifi kot..hehe

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

zaty rsa mcm lmbt skit loading , myb sbb header tu besar sngt..=)
slam perkenalan..;)

Noriko Miyosyi Aizawa berkata...

gune broadband...
sekali bukak terus berkelip2 semua ade..hehhe...

singgah blog saye juge...

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

azie berkata...

azie amik masa sikit nak loading blog ni..azie pengguna broadband..hehee

http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

pinky_liscious berkata...

belog ok...yg penting takde lagu..suke!! hehe

Clara berkata...

Oke laa..

Skit je sbb header tu..

=)

tp apa2 pown, mmg oke..

A'G berkata...

thnx coz singgah n bg pendapat..yg content lambat load 2 camna erkk?

PeRmAtA bIrU berkata...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:) serius blog nih habis load dulu dari blog lain..:)

kotak bulat berkata...

kesimpualan kb bagi.. loading blog ni tak lambat.. :)

hadi berkata...

tak berat..

Bro ahmad berkata...

terbaik dari yang terbaik..sangat pantas,

twinkeenabilah berkata...

tak berat punn jgn risauu :D

Danial Razak berkata...

ok jer..tak la berat pun..=)

aena jamil. berkata...

loading tak lame pun :D

Shaherah berkata...

blog ni ok jek.. just nice.. ^_^

[sutera kasih] berkata...

singgah dr segmen :)

wahh..laju blog ni tebuka, first time sy jumpa blog yg guna templete jenis ni cepat terbuka..good dear :)

Ezad Skytech berkata...

hee..laju je blog ni loading..tak perlu tunggu lama..(^^,)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! berkata...

2 saat untuk loading abes,,

Nadzirah K. berkata...

blog ni ringan je,saya pun dengan ringan tangan follow,hehehe

eusaida_eda berkata...

ok jer :) jom komen blog eda

miss lyzeer berkata...

masa loading dia ok..laju =)jom terjah blog miss pulak =p

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

mary ann ;) berkata...

okay je..tak berat.. ;D

athira aziz berkata...

antara blog yg ringan..:)
buka je trus terbuka..hehe

hira berkata...

thumbs up! hehe :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa berkata...

lawat sini :) blog ni simple ok loading tak slow mane hee, tp broadband fyqa dh semput sikit ekeke

jemput ke blog fyqa :)

AzatLazat berkata...

blog ni memang ringan
:)

miezah berkata...

xlar lama sangat loading td tp ok lar ..
huhu ..
keep it up


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget