PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 3 Ogos 2011

MARI BERUBAH DARI DOUBLE DIGITS IQ DUMMY to TRIPLE DIGITS IQ SUPERB!

Assalammualaikum. haha.. ramai yang buat entry pasal.. pengguna IE tu.. org yang double digits IQ~ alah.. propa je ni.. nak lakukan barang dia.. bagi orang ramai guna.. pape pown, kalau masih ada yang guna IE tu.. upgrade lah korang punya browser tu ok.. supaya korang tak jad gila... ni aku sediakan beberapa browser yang agak ok la... semua ni aku rasa latest version

DOWNLOAD

opera
chrome 
firefox
safari

ini je lah yang aku dapat sediakan untuk korang.. pilih je mana2.. semua ok kot.. insyaallah.. so.. ape lagi!! mari berubah dari double digits IQ dummy kepada triple digits IQ superb!! HAHA! poyo gila!

ohye, lain2 browser, korang boleh cari di SINI. Ada rockmelt, maxthon dll.
~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

4 ulasan:

AzatLazat berkata...

tak nak try guna rockmelt?

G3-lina berkata...

tak pandai guna la..

Fitrihadi berkata...

chrome laju.. tapi untuk pc power je sebab berat skit.. nak yang stable pakai mozilla.. memang terbaik!

akubiomed berkata...

Tentu kecewakan jika ada hasil kajian macam ini :-)


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget