PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 6 Ogos 2011

DOODLE DAN PHOTOSCAPE

Assalammualaikum. haishh!! asal aku masuk blog je, cerita pasal doodle! apa yg menarik sgt pasal doodle ni ha???

comel siotttt!!

haha!! sebenarnya.. aku cemburu.. sebab.. aku tak reti nak buat cartoon comel2 tu guna Laptop. sedihnya.. untungla sapa yang tau tu.. tapi!! tapi tapi dan tapi!! aku nak jugak la buat doodle sendiri.. haha.. sekarang ni tgh download photoscape.. aku tak kira.. nak jugak show off kat korang doodle aku nanti kan.. ** entah2 rupa doodle aku tu macam dodol tak??? haha.. tgk je lah nanti macam mana..

oh ye.. bagi korang yang nak download photooscape, sini ada link dia..

DOWNLOAD
photoscape (klik)

~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

1 ulasan:

NasZ berkata...

saya pun tak pandai buat doodle. hehe.. anyway, good luck dengan doodle awak.

MOHD NASER.com


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget