PAKCIK MAKCIK COMEL

Isnin, 25 Julai 2011

[STICKY POST] SIAPA NAK AKU FOLLOW DIA...

post baru kat bawah oke~

Assalammualaikum. waahhh! akhirnya aku dapat on9 semulaaaaaa!!! hehe~ thanks to my dad oke! so.. disebabkan aku tak dapat on9 lama, so sekali lagi aku buat sticky post bout, siapa yang dah follow aku but aku ta sempat nak jengah atau follow dia, silalah beri korang punya URL kat sini ke.. hanya url saja diterima dan akan d kunjung. lain2 komen minta maaf la ye..

kali ni, kalau korang nak suruh aku blogwalking kat blog korang pun, korang letak la url kat sini. terpulang lah..

p/s dapat laptop baru. ngeeee~

~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

4 ulasan:

Qaseh mYra berkata...

salam ziarah..:)
http://qasehmyra.blogspot.com/

Athira Husna berkata...

http://tirana91.blogspot.com/

ZORA berkata...

wah seronoknya dapat laptop baru...:P
patut la lame tak nmpak..

asnizaziz berkata...

salam ziarah dan perkenalan^_^

http://blogtidakbernama.blogspot.com/


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget