PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 1 Julai 2011

GEGAR BLOG (JULAI 2O11 ) bermula !

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalammualaikum! aku join GEGAR BLOG JULAI 2011! jom join sekaki?? klik gambar abg hensem kat atas tu ye~ ben ashaari suruh tulis apa saja..**sebenarnya, aku tak faham pun soalan no 4 tu! hehe~ so.. aku tulis benda kat bawah ni dan ada serba sedikit soalan utk abg ben..

  • bila aku on9, antara blog pertama yang aku akan singgah, blog ben ashaari tak tau la kenapa.. mungkin sebab ben seorang yang terkenal?? **pengakuan berani mati ni! huhu~ then blog dunia itu sebab banyak berita dan blog  dapur tanpa sempadan. sebab.. banayk gila resepi dia.. tapi, aku tak pernah try pun.. baca2 je.. mana la tau satu hari nanti aku buang tabiat nak jadikan memasak tu hobby aku.. hehe~

rasa macam ada something yang aku nak tnya kat abg ben ni.. tak tau la dia baca ke tak.. tapi soalannya berbunyi begini..

  • apa yang mendorong abg ben berjaya dalam dunia blogging sehingga mencapai tahap yang sgt membanggakan?? 
  • adakah sebelum abg ben mula berblogging, abg ben merupakan seorang yang memang dah popular?? cecece~ 
  • macam mana abg ben menghadapi segala tomahan org2 yang cemburukan abg ben??

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

28 ulasan:

Haris Kaito berkata...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!

Syazwan berkata...

saya pon koin jga..jom singgah blog saya jom!

Cik Ayu berkata...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

suha berkata...

nnti jengah lak blog cik suha (^_^)

Thought Friday?jom meriahkan

Azzah berkata...

singgah gegar n follow sini pulak

Alya Esprézzo berkata...

cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

gadis melayu berkata...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ღ Sis Aieda ღ berkata...

datang gegar sini..((:

http://aiedasyid.blogspot.com

HaFizaH aYu berkata...

kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

Izzul Amir berkata...

singgah gegar :D
hehe

Mieya Atiera berkata...

mieya singgah daripada segmen pakcik beng.. Kalau sudi, jemputlah singgah ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

LaLaLovy berkata...

Lalalovy dtg nak gegar blog ni..=)

http://lalalovy.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

osHin berkata...

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

imnabila berkata...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

me@monolog berkata...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

TeAqArH berkata...

teaqah dtg gegar sini dr segmen BA..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Rohaizam Rosli berkata...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A M E ! berkata...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Nurita Zakaria berkata...

singah malam mlwt tuan blog...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Ucu Faridah berkata...

Gegar BL072011...Gegar Ucu ye

Lulu Caldina berkata...

...hai awak.... selamat pagi ;)

Fadzmie Mohamad berkata...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey berkata...

Salam singgah sini dari segmen yang same ... selamat petang tuan rumah (^_^)

rizaros berkata...

datang follow dr blog gegar.. :)
jom follow jgak untuk semangat sy bblog :) maceh
>>rizaros.blogspot.com

A-L HAQIM berkata...

Sallam Nak kasi gegar blog ni..Banyak nyeew info kat blog ni...saya sudah menjadi pengikut setia anda..

KhAiReDzAiMy berkata...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

Shima berkata...

salam..dah lepak n tinggal jejak kat sini..singgah2 ler sini pulak...nice blok awak...
http://novel-shima.blogspot.com/


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget