PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 11 Jun 2011

SEGMEN : Jom kenal blog saya ...

ASsalammualaikum.. fuhhh~ ramai betul yg update blog ye harini? hehe~ tadi jalaa2 tadi terjumpa satu segmen dar BA> bila difikir-fikirkan balik.. dah lama aku tak join segmen beliau kan.. sebab apa yE??? hehe~ sbb aku bz kot.. yg pasti aku tak sombong.. cewah! haha


handsomekan BA ni? haha~ **gatai! takdak eih! kawan aku cakap, kena puji org selalu baru hidup ni best! hehe~  actually, aku tak berapa nak faham sangat dengan segmen ni.. so.. aku usha kejap blog INI. Dan.. baru lah aku faham.. thanks to the owner.. korang2 yang nak join meh klik SINI.

BA suruh tulis apa je tentang blog.. so aku nak cakap.. nama blog saya ialah.. 
tu je lah idea yang ada kat dalam kepala otak aku ni~ huhu~ so.. enjoy and.. do follow me~ **takde paksaan ** hehe oh ye! thanks sudi mengunjung k.. jemput2 lah letak URL korang kat komen utk entry ni.. nanti aku akan listkan semuanya dalam satu entry yang lain





~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

5 ulasan:

snOw sakura berkata...

ziarah kembali.. lepak sni, happy blogging ya~ :)

aein berkata...

singgah balas di blog awk..slamat berkenalan...

Lelord berkata...

salam kenal dari mamanajlaa

Fadzmie Mohamad berkata...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Ninie Dora berkata...

singgah sini..

entry trbaru...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget