PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 19 Mei 2011

SAYA CAKAP MACAM... *(^&^$#^*

Assalammualaikum! hai hai hai hai haiiiii!!! hang pa semua pa habaq???? hehe!! mesti ada yang geram en.. ye r.. aku ni memang suka cakap lain buat lain.. tgk la.. smlm kata nak cuti blogging.. tp hari ni??? haha! mmg macam ^&^$% je en..  tapi nak buat cane! tak tahan dowh!!!! dah jadi rutin.. kan bagus kalau aku boleh baca buku macam aku blogging ni.. tak pernah bosan! hahaha.. ini tidak.. asal hadap buku je, harus 30 minit.. lepas2 tu, aku dah tak tau apa yang aku baca.. or maybe i should say... buku yang baca aku.. haha!


oh ye! hari ni ada paper MATHEMATIC! dan benda yang PALING PENTING sekali.. aku TIDAK bawak!!!!!! uarghhh! calculator!!! aku pinjam kat prem.. the boy next me untuk paper 2! paper 1 pulak.. aku minta kat cikgu.. assalammualaikum.. cikgu bio aku.. hehe~ aku tak ingat pulak nama dia.. tapi aku gelar dia.. cikgu assalammualaikum.. sebab.. masa dia baru masuk sekolah aku tu.. dia selalu bagi salam.. mmg lah adat Islam kan.. tapi.. sepatutnya.. anak murid lah bagi salam.. tapi time dia.. jumpa kat mana2 pun.. dia bagi salam.. tu pasal melekat gelaran tu.. cikgu, i'm sorry~ ngeee~

tapi calculator yang dia bagi tu..... mcm kat bawah ni~

haha.. so.. aku just guna untuk kira yang basic je lah.. yang lebih2 tu.. aku pinjam kat prem balik.. nasib baik dia okey.. haha~ n nasib baik jugak cikgu yang jaga masa tu pun okay.. kalau tak.. aku yang K.O. macam mana entah aku boleh lupa bawak benda alah tu! **sebenarnya malam sebelum tu aku buat rivision.. tu yang guna calculator tu! hurm.. pape pown.. terima kasih cikgu assalammualaikum..!


esok.... esok weyh!! sejarah! aku dah tak tau dah apa nak jawab... 

**baca buku lah woii!!

memang lah baca buku.. tapi macam mana kalau dia bagi soalan.. yang markah dia baik punya 10 marks? aku nak jawab apa?? help me!!! 1st test weyh! selalu sejarah main bulat2 je.. kalau tak tau pun.. mesti tau jugak.. sbb jawapan dah ada.. sekarang??? esei weyh! esei!!!! hurm... harap2 aku okey la esok..  

** beli koyok banyak2 tampal kat dahi! haha~

~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

syrupmasin berkata...

haha..good luck exam :)

Tanpa Nama berkata...

Greatings,
Hablaremos.
http://www.elcoru.com/
Ivan


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget