PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 28 April 2011

TERIMA KASIH MAKCIK PAKCIK FOLLOWER! - 5

Assalammualaikum! uikk? sedar tak.. yang.. dah lama aku tak buat entry 'Terima kasih makcik pakcik follower' kan?? hurm.. kali ni... adalah entry ke lima utk penghargaan ni.. hurm.. aku rasa macam nak tambah je list yg terpilih.. sebab.. mcm bnyk sgt nak buat.. **poyo je.. haha~ tapi.. kalau aku tambah list yg terpilih... karang adalah korang yang malas2 nak usha.. korang usha 1, 2 pastu blah.. haishh.. takpe la.. aku buat lima je.. jom tgk sapa yang kena!!

1.YAYA AZURA - 2 kali dah kan kak yaya?? haha~ 1 sebab jadi shouter terawal.. 1 lagi as follower~

2.INTAN NURFUZI

3.ZONE SENGAL

4.MAMADIANA PUNYA BLOG

5.JIWA 916


macam aku pernah cakap kat entry yang lepas2, aku ni follower takde lah bnyk macam dorang2 tu.. cuma 1 je la yang aku harap.. korang leyh saling kunjung mengunjung.. aku nak publish korang kat public, aku sendiri org tak kenal.. **ayat sedih tipu2.. haha~ so... korang lawat la antara satu sama lain.. saja je nak kenal kan korang berlima..

**aku pilih nama2 ni semuanya random.. so.. jgn lak ade yg kecik ati ngan aku ke ape mcm org tu.. haha~ sampai satu saat.. korang akan terpilih gak..  cewahh.. macam bagos je kau lina! haha~


~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

8 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

huhu,,bru persan..anyway..thnks byk2 ye

AzrinBME berkata...

Sian pemilik blog kerana dilawati pakcik dan makcik sahaja :-)

G3-lina berkata...

haha~ aah.. sian sye.. pakcik makcik je lawat.. nenek atuk takmo pown.. haha

Qamarul berkata...

huhu TQ ekk :)

G3-lina berkata...

wokeyh!

YAYA AZURA berkata...

makcik follower singah ... suka akak eh makcik dapat jd follower terawal... hihi ..

jom join 1st GA makcik ....

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/04/yaya-azura-1st-giveaway.html

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] berkata...

ada kesempatan singgah pg jumaat yg barakah ni..moga persahabatan maya akan diteruskan..terima kasih juga atas ingatan anda pd link blog saya.

[mamaDiana]

G3-lina berkata...

dak eih kak yaya.. bukan follower terawal.. tp shouter terawal la kak.. hehe~

ok mama diana~ amin~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget