PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 28 April 2011

BLOG CIKGU SHIDA.

Assalammualaikum.. speechless gyler.. haha~ adess.. sebenarnya.. aku nak buat satu entry bout satu blog ni.. sebab dia ni.. setiap kali aku tgk traffic source, mesti site dia tersenarai~ bukan satu dua reader dari blog dia.. dalam seminggu boleh dapat lebih kurang 20 traffic dr blog dia ni... ok lah kan.. seminggu ada 7 hari je pun.. haha~ sape lah tu kan..  tapi.. aku rasa.. bila dah malam2 macam ni.. sapa yang nak baca kan?? **malam ke pagi lina oiii?? haha~ so aku decide, buat len kali lah utk blogger tu..

so.. sekarang aku nak cakap..... aku baru tau cikgu shida ada blog.. haha~ baru tadi aku jumpa~ so.. makin galak lah ckg ni.. chopp! aku taknak menilai org! sebab.. kenapa nak menilai seseorang atas pekerjaan dan kelakuan dia?? look.. kalau artis buat macam tu ada korang kesah?

--> sebab dia artiss< --

so kalau artis tak menjengkelkan kE?? artis tu bukan manusia kE?? alah.. bukan artis je yang buat macam tu.. abes yang bukan artis tu? korang tak bising pulak..

-- > sebab dia bukan cikgu <--

look.. mcm aku cakap tadi, aku takmo menilai orang.. dan aku juga taknak orang nilai aku.. **selagi aku tak suruh.. haha~mungkin ckg ni ada sebab dia jadi catuh.. so.. biarkan lah dia bahagia..~

apa blog cikgu shidA??? promote ke ni? bukanlah.. saje je.. haha~ klik je gambar bawah ni ye~




~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

2 ulasan:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] berkata...

ada cara tersendiri nak bahagian diri...masing2 punya hal lah !

G3-lina berkata...

betul tu betul.. haha


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget