PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 19 April 2011

SYAITAN KENA STROK BILA....

Assalammualaikum! pe khabaQ?? dah makan noh?? hehe~ ehem2.. tadi aku jumpa ayat ni dalam blog http://gula-gulapelangi.blogspot.com. disebakan kat akhir ayat kat bawah ni, aku dengan rela hatinya.. post kat blog ni tanpa minta izin.. jahat aku ni en... alah.. miss ran pun dah bagi kebenaran awal2 dah.. tgk lah ayat last dia kalau tak caye.. hehe~ so.. silakan membaca~

1)Saat Anda membwa Al-Quran, syaitan biasa-biasa saja. Tengok je.
2)Saat Anda membukanya, syaitan mulai curiga.
3)Saat Anda membacanya, ia resah dan gelisah.
4)Saat Anda memahaminya, ia kejang kejangan.
5)Saat Anda mengamalkan Al-Qur'an dlm kehidupan sehari-hari. ia strok.
Teruskn membaca & mengamalknnya agar syaitan terus strok.

Yang ini anda fikirilah sendiri
> Saat Anda ingin menyebarkan pesanan ini, syaitan pun mencegahnya.
Syaitan kata "jgn SEBARKAN, kerana ia tidak penting langsung !"
~~SEBAR2KAN LAH~~ Jangan dengar bisikan syaitan.
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

4 ulasan:

Miss Ran berkata...

tak kisah la

copy je y mne best..jnji backlink

aim-a berkata...

nice!! mintak share ek :)

man yusoef berkata...

Bnyk kelebihan membaca Al-Quran ni...huhu *nasihat kpd diri sendiri

GadisGula-gula berkata...

ok.. copy je aim.. man.. btoi2.. bnyk kelebihan dye..


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget