PAKCIK MAKCIK COMEL

Rabu, 27 April 2011

ISLAM? WAJIB BACA! JOM BLOCK FB POMPUAN NI SEBAB DIA HINA ISLAM KAT FB

assalammualaikum.. hangpa penah dengar cerita pasal makcik hajjah sitt al-wuzara dak kat Facebook? alah.. pasal pompuan yang kutuk2 Islam tu.. jom la wey kita buat repot sama sama.. lagi ramai, lagi cepat pihak FB tutup FB dia tu..

kat bawah ni, ada gambar yang aku ceduk dari blog http://www.azizbos.com. korang follow je steps utk buat report kat FB manusia ni.. tak tau la apa masalah dia ni sebenarnya.. haishhh! minta tolong korang ye..



~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

6 ulasan:

hans berkata...

makcik tu gila kut aku rasa
haih
ramai betul manusia gila dalam dunia nih kan?

G3 berkata...

tau takpa

Shairazi Saidin berkata...

wah, siap buat tutorial lg! haha.

hans berkata...

orang kata 'makcik' tu sebenarnya lelaki

G3-lina berkata...

haha~ mmg r.. semangat ni~

hans.. Allah je la yg tau~

lokman berkata...

aku rasa tu mungkin tali barut ortodoks kristian tu!.. nak menjahanamkan umat2 nabi muhammad!...


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget