PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 11 Mac 2011

[SEGMEN] BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

BANNER BEN ASHAARI

rasa macam dah lama lak ta  join segmen ben ni ha.. disebabkan harini, aku sangat rajin, maka segmen kali ni aku masuk kaki dengan badan2 sekali! nak join??? KLIK SINI!.

berikut adalah soalan yang diberi oleh ben ashaari :-

    1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

banyaknye soalan.. tapi tak apa.. aku rajin kan... **rajin sampai keje sekolah pun tak siap lagi.. hehe..

1. keikhlasan tu bergantung pada blogger tersebut. lagipun, keikhlasan tak boleh dinilai melalui pendapat yang diberi. so.. jawapannya, saya tak tau.. hanya diri blogger tu yang tau..

2. aah erk.. baru perasan.. lelaki zaman sekarang ni mempunyai rasa malu yang lebih daripada wanita.. kenapa yE?? sebab blogger laki tak hensem!! haha! tak lah.. mungkin, bagi mereka gambar tak diperlukan kot..

3. maaf kalau saya kata, lelaki ni lebih banyak sikap egonya. tapi jauh dalam sudut hati dia, mesti dia ada sedikit rasa serba salah. mungkin blog ni tempat dia mengakui kesalahan. bila eye to eye rasa malu pula kan. ada setengah blogger lelaki memang minat bidang penulisan macam ben ashaari. disebabkan tiada tempat untuk meluahkan idea kreatif mereka, mereka ber-blogging la. dengan cara ni, mereka akan dapat comment sekali gus membantu mereka mempertingkatkan prestasi dalam bidang penulisan.

4. yeke?? sama je kot. follower ni bergantung pada blog yang diusahakan. kalau blog dia bermanfaat, adalah follower tu. cuma orang yang kreatif je mampu menarik ramai peminat. macam ben ashaari.

5. blog ashaari lah.. sebab setiap hari dia update.. haha~

6. entahlah.. mungkin perisian komputer.. something like gadjet! atau.. anda ada ideA?????

** korang nak tau tak.. kenapa aku suka dengan segmen BEN ASHAARI??? sebab selama aku menyertai segmen dia kan.. dia TAK PERNAH suruh blogger tag2 kat orang lain.. aku tak suka sangat bab tag2 ni.. menyusahkan orang...

** kepada blogger2 lelaki yang terbaca pendapat aku ni kan.. aku minta maaf kalau ada tersinggung perasaan, jiwa, kidneys, jantung, usus besar/kecil n pancreas korang k.. tak sengaja.. hehe~
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

3 ulasan:

solo molo berkata...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

GadisGula-gula berkata...

haha~ biase bro.. kata pun membebel~

Novelgurl berkata...

Salam singgah dri blog En.BA =)


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget