PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 12 Mac 2011

GETTING WORSE

assalammualaikum.. i'm getting worse~ sEkArang ni batuk2 aku ni makin menjadi2 lak.. dan baru tdi, aku rasa macam ada darah keluar dari tekak  aku ni. dapat rasa sebab ada rasa macam darah dalam mulut aku ni. maybe tak banyak kot. tu yang tak keluar tu. k,, out~

P/s : maaf. aku tak dpt nak update cerr pepanjang n topik menarik rini.. agak tak terkawal..  nite~
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

3 ulasan:

Kumbang Jingga berkata...

batuk berdarah bahaya tu..g check cepat

sekamar rindu berkata...

salam...

batuk ada darah??..kena pergi jumpa doktor ni...

moga cepat sembuh..

GadisGula-gula berkata...

huhu~ dah ok dah.. tu tak sengaje je kot. ngade2 darah tu na kuar~ haha


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget