PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 15 Mac 2011

MACAM MANA NAK DAPAT READER?? BUKAN FOLLOWER?

aSsalammualaikum! how r u? great??? oh good~ haha~ speaking english pulak aku~ haha~ nak gelak pun ade..bukan sebab aku speaking meyh! sebab... ade budak tanya aku kat ym macam ni..

'kak.. macam mana nak dapat pembaca yang banyak??'

aku dah garu kepala dah ni.. adoi... aku gelak bukan mempersendakan soalan dia.. tapi aku gelak.. mempersendakan diri aku sendiri meyh.. tertanya tanya.. banyak mana lah reader aku sampai dia boleh tanya kat aku macam tu.. dan kenapa soalan maut tu.. kau tujukan kat aku dik oi.. aku ni.. baru je lagi meyh~ tak layak dow terima soalan tuh..

disebabkan rasa tak puas hati.. aku pergilah blog kau dik.. aku usha satu satu.. best dowh! aku taktau nak cakap macam mana lagi! asal kau kata tak ada reader?? aku siap follow blog kau tau tak... tak faham tak faham... aku check lagi.. apa yang tak kena ni?? usha follower dia.. banyak.. lebih banyak dari aku.. tertanya tanya lagi..

'ke budak ni salah orang? nak tanya kat orang lain.. p klik kat nama aku??'

so aku tnye lah dia.. 'kau salah orang ke atau salah tanye dik?? aku tengok. blog kau ni elok je.. follower pun ramai gila.. cemburu pulak aku usha..."

"tak kak.. betul lah.. aku tnye org yang betul.. soalan yang betul.. macam mana nak dapat reader yang banyak macam kau.."

bertambah kusut kepala otak aku.. sekali ngan kepala lutut aku kusut.. "mana kau tau reader aku bnyk ah budak?? mana ade counter kat dalam blog aku ni meyh! kau ni.. salah orang ni.. reader aku sikit je weyh.. follower pun sikit je.. "

"tapi kau banyak reader. aku follower ni banyak.. reader cikittt cipuuttt je.."

'aku pun tak tau dik.. aku rasa.. kau tanya orang yang salah kot.. aku punya reader.. sikit je.. tak banyak pun.. lebih baik kau pergi tanya kat ben ashaari."

lepas2 tu.. terus budak tu tak jawab.. aishh~ off terus dia.. marah kat aku kot dia... hurm.. sorry lah budak.. aku bukan taknak tolong atau kedekut ilmu.. tapi aku memang tak boleh nak tolong.. aku pun baru je merangkak lagi dalam dunia ni.. pasak yang aku tanam pun.. tak dalam mana lagi.. sorry meyh~ nanti.. bila aku dah tau.. kenapa ada pengunjung kat blog aku ni.. aku commnt dekat blog kau k.. really2 sorry..

satu je pesanan aku.. jadi diri sendiri kat blog kau tu. anggap blog tu rumah kecil kau.. milik kau.. u rule everything dear~ kenapa aku cakap macam ni?? sebab.. aku tengok.. gaya tulisan kau kat rumah kecil kau tu.. bukan gaya sebenar kau. macam mana aku tau?? sebab kau berbeza masa chat kat ym dan bile kau menulis di blog~ tu je la.. sorry kalau ade wat pancrease dan kidneys kau kecik ke en.. hee~


~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

4 ulasan:

Fizalinolie berkata...

Yeah!!! betul tu... buat entri biarlah seadanya.. Dan lahir dari hati yang ikhlas... :)

GadisGula-gula berkata...

betul3!

Penggali (OM) berkata...

buat entry biar selamber, hahaha

GadisGula-gula berkata...

betull.. jadi diri sendiri.. biar slumber.. nak sopan ape en.. rumah kita.. **jahatnye aku~ haha


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget