PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 8 Mac 2011

[DOWNLOAD] ROCKMELT - browser utk peng-on9 tegar

Assalammualaikum. korang ni blogger tegar? atau facebooker tegar? atau twitter tegar? or apa2 je lah yang tegar kan..  ni aku ada lagi satu benda yang aku share dengan korang.. sejenis browser yang boleh update blog, facebook, twitter dan lain2 dalam satu halaman.. *ulang lagi, SATU HALAMAN! . senang kan? YES! senang!
tengok, kiri kanan window ni.

tapi apa yang lebih penting ialah, dia tak mudah hang macam browser lain.. kalau buka banayk2 dia hang.. benda ni tak.. tapi taktau la kalau pc korang ada problem kesihatan ke kan..  dan yang penting juga, browser ni laju! **dari apa yang dah dimaklumkan kat aku la..

nak? download je.. link sudah tersedia maa~ *masa install boleh import password dan lain2 lah dari browser lama.


size: 545.82 Kb



~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

5 ulasan:

Encik Blogger berkata...

menarik betol software ni..

GadisGula-gula berkata...

mmg best!! haha~

››hαƅiƅmᴜstαqim‹‹ berkata...

it's not just menarik..it's awesome!!thanks 4sharing...:)

GadisGula-gula berkata...

haha~ thanks ye!

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih untuk blog yang menarik


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget