PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 8 Mac 2011

AWAK JOM COUPLE?

YeZza yeZza YezZA!!!!! paper tadi memang SYOK NAK MATI!!!aSsalammuaalikum!!! pe kabar baik ? sihat mental? sihat fizikal? tak sihat blah pergi klinik k! hari ni aku ade paper bio n chemist! memang cantik soalan dia! tiru bulat2 kat dalam buku teks.. kalaulah aku tau.. malam tadi aku tak payah tidur lambat semata mata baca buku.. *padahal on9 je lebih..

oh ye.. aku nak tanya korang.. korang mesti ada facebook.. or tagged.. or something like that la.. aku yakin korang adakan.. sapa yang tak ada tu.. taktau lah aku nak cakap apa lagi en.. haha~ *back to the topic* korang pernah alami "awak, saya nak couple ngan awak?"  pernah? pernah? pernah? tipulah siapa yang tak pernah kan? kan? kan? tapi kalau ko laki, lain cerr lah.tapi kalau ko pernah alami jugak, aku tabik hormat kadet bomba kat kau.. hehe~

persoalannya.. korang boleh percaya ke bebudak web ni? kadang2 tu tak sampai sehari kenal dekat sosial network tu, dah minta couple.. sapa yang terima tu memang agak vudus la.. or dia desprete.. oppss!! saya sengaja!  tapi yang minta ni pun sama2 vudus jugak! bagi aku lah kan, manusia manusia seperti ini cuma nak kan keseronokkan. aku tak kata hubungan ni tak boleh kekal. ada lah yang kekal.. macam sepupu kepada sepupu aku tu, sampai dia kawin.. dah ada anak lagi. tapi tak boleh la percaya bulat2 benda ni kan. at least, kenal dulu.. *cakap macam pakar sangat ak ni*

takde la.. aku nak nasihatkan je.. mana tau budak tu perogol bersiri je.. penjenayah seksual ke.. agensi jual orang ke.. paling koman pun.. mayat hidup ke.. tak ke menyesal kan.. serah bulat2 hati tu.. awal2 nak main2 je kan.. tapi org macam ni selalunya pandai ambil hati orang..  sekejap je..


baiklah, di sini, aku sebagai professor yang belum botak nasihatkan, wahai korang2 yang baca mende alah merepek merapak ni, jangan percaya pada seseorang 100% apatah lagi orang yang kau belum kenal terutamanya di web ini! tapi nak percaya aku tak pe.. *poyo*
tu je lah kot.. malas nak cerr pe panjang..

p/s esok sejarah, agama n bm.. wah!!!!! aku SUKA!!!! *suka la sangat*
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

5 ulasan:

hacker berkata...

hahhahaahahaha...
awk jom kapel....

GadisGula-gula berkata...

jom awak~ seminit je.. pastu kite putus k~

syAzAnA berkata...

hik3. penah lah gakk. lau time pun, xsiyess punnn. hik3.

depends kat org tuh lah nak caya ke idak. lain org, lain ragam. hik3

awakk, yang nak uplod gamba tuh, kat new post taww.

Raimi berkata...

sye setuju....

GadisGula-gula berkata...

ok syazana.. sye tak minat bab2 macam ni.. huhu~ ta penting~

raimi.. sye tau awq setuju.. haha~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget