PAKCIK MAKCIK COMEL

Selasa, 22 Februari 2011

SAKIT KEPALA

Assalammualaikum. pe kabaR? baik? sihat? da makan? dah minum? dah buang? ngeee~

Ya Allah!!! penat gila lah aku! aku tak tau lah nak buat apa dah! aishh! jadual hidup aku terabur!!!!

eh chop3.. sejak bila aku ada jadual??

sejak aku nak ada jadual! ngeee~ tak la.. aku tak ada jadual pun.. tapi aktiuviti seharian aku sangat sangat sangat sangat tidak teratur!!

Setiap hari aku ada aktiviti petang.. rumah sukan.. ELS, kelab, permainan and so watteber (whatever) ngee~
sampai aku rasa kepala otak aku ni dah sarat dah.. dah penuh.. siyus aku cakap! aku boleh rasa!! sakit gila! wuarghh!!

woi!! orang lain pun bz juga!

yelah2.. tapi benda ni macam mengejut je.. tahun2 lepas.. aku tak pernah sibuk macam ni. dalam seminggu aku cuma balik lewat sekali atau 2.. tapi tahun ni?? SETIAP HARI!! streessssssssssssssssss!!!

adesss!! aku dah tak tau dah apa nak buat.. sadis gila!! oh yea!! cakap pasal kepala otak aku ni sakit.. dah 2-3 hari dah tak sakit kepala.. betapa nyamannya hidup aku.. sekali hari ni sakit balik.. adesss!!! rasa macam nak cabut je kepala ni tukar dengan orang lain.. erkk?? boleh kE?? boleh la...

again n again.. ibu terus je paksa aku pergi klinik wat check up.. fuhh!! taknak aku.. hehE~ padahal klinik tu depan sekolah je.. klinik kerajaan lagi tu. ok2 tipu2.. ni bukan depan sekolah.. tapi kena belok kiri sikit baru jumpa klinik kerajaan tu..ngeee~ bukan apa.. aku ni rasa takut pun ada... rasa malu pun ada nak wat check up tu.. macam2 rasa lah ada! cukup lah kenangan pahit kena enjek tang tuu.. aishhh!! aiseyman punya doktor! aku suruh enjek tang tangan taknak!!! grrr!! laggi satu time cabut gigi tahun lepas.. aku jerit tapi sebenarnya... tak sakit pun.. ngeee

k r~ sampai sini jep.. kepala aku dah sakit gila.. rasa berat je.. assalammualaikum...

 
~LEAVE ME A COMMENT SO THAT I KNOW WHO R MY READER~

6 ulasan:

Shahiran berkata...

Sebaiknya sakit kepala biasa-biasa tak perlulah guna ubat. Jumpa doktor then tanya ada tak alternatif selain telan ubat, walaupun ubat diberi. Yela, air limau purut pun jadi selalunya tuk hilangkan sakit kepala.

alexa yussida berkata...

haish..jaga kesihatan tuh dik..nak guna lama lagi body tuh:D

GadisGula-gula berkata...

shahiran.. nnti sye try air limau tu k.. insyaallah.

alexa : hehe~ jaga mmg jga la.. tp nak g jupe pakcik dr tu agak berat sket~

TAYAR PANCIT berkata...

hai awak :) saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html

Dda Ly berkata...

semoga cepat sembuh..:) sakit kepalaaa main jauh2!!

jemput ke rumah ye?
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch OK..♥♥♥

GadisGula-gula berkata...

tayar pncit, t sye lawat balik ye..
as u wish dda ly


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget