PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 10 Februari 2011

[GAME] - DEAD SPACE 2

Assalammualaikum. sorry lah kalau lambat loading. gambar banyak sangat kot?? ampunn yea!!

dah bosan dah post entry pasal software. sekarang aku post pasal game lak. sape kaki game kat sini angkat kaki plzz!! hehe! takmo arh cakap banyAk. bosan lak korang baca kan.. hehe~ so jom usha apa aku ada!


apa? tak cukup? nak screen shoot lagi? k lah.. aku bagi...


amacam? rasa2 best tak?? dari feedback yang aku baca, dorang kata best and seram!! aku pun tengah download ni. nak main?? jom! sebelum tuh, tgk dulu kesesuaian PC korang..



System Requirements:
OC: Windows XP (SP3) / Vista / Windows 7
Processor: 2.8 GHz or equivalent
Memory: 1 GB for XP; 2 GB for Vista / Windows 7
Hard disk: 10 GB
Video: 256 MB c support for Shader Model 3.0 *
Required: Internet connection






cara install : (IKUT JE GAMBAR BAWAH NI K! KLIK KAT IMAGE TU KALAU TAK JELAS)



 

----->DOWNLOAD<-----
(KLIK BUTTON BAWAH NI)

P/S ini lah perangai aku ni ha~ hehe~ tak macam gadis gula gula pown kaN? ada aku kesaH??

2 ulasan:

hans berkata...

tiba2 aku terasa macam nak try main game nih
cam best2 jer

Jom Ramai - Ramai Join 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

GadisGula-gula berkata...

hehe~ ehem3.. pe agy.. seduuuttt sajep! hehe~ tapi pastikan pc tu sesuainye hanS! aku takmo bertanggungjawab atas segala kepenatan engko menunggu dia habis dload then kau tak leyh main.. hehe~


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget