PAKCIK MAKCIK COMEL

Khamis, 20 Januari 2011

lagi isu imej atas sejadah

Assalammualaikum~
lama kan aku tak masuk blog! huargggghhhh~ rinzu gila... kat ibu aku! dia balik kampung!! wuarghhh!! dah 3 hari.. hari pertama tanpa ibu, hidup aku.. kelam kabut! hari kedua tanpa ibu, hidup aku macam mati.. hari ketiga tanpa ibu... hidup aku...zero..  wuarghhh~ rindu gila arh kat ibu!! wahai Puan Norizan, please come home ASAP! we need you here!

hurm.. selama aku tak masuk blog ni kan.. macam2 perkara yang terlintas dalam otak aku ni untuk diluahkan dalam teratak buruk ni! tapi nak buat macam mana.. buzy melampau tahap tak boleh blah~ hehe~

korang pernah dengar cerita tentang gambar2 yang tak sepatutnya ada atas sejadah tak? alah.. kan dulu pernah gempak cerita pasal ada lambang babi dan lambang salib atas sejadah semua tu kan.. ha..  sebelum aku cerita lebih lanjut.. aku nak minta pandangan korang tentang sejadah ni~





apa yang korang nampak dalam sejadah ni? tenung dalam dalam~ kalau aku.. aku nampak gambaran seperti seekor anjing atau binatang lain sedang duduk~ aku tak tau lah kalau2 korang tak nampak apa yang aku nampak~ tapi aku nampak apa yang aku nampak.. (apakah yng sedang lina repekkan?? jangan peduli!)

ini sejadah yang ada di rumah my dad~ tapi my dad cakap... "hang tu terlalu advance sangat..."
apakah?? betul la kot~ yelah~ habis semu sejadah dalam rumah tu aku perati dan memang ada lambang2 yang pelik! patutkah aku ambil berat???  atau biarkan sahaja?? hurm~ keliru nieyh!!! cehh~

oh yea!! aku nak tanya korang.. korang ada tak simpan duit2 lama?? huhu~ hari ni aku dapat duit RM5 duit lama dan duit syiling RM 1 yang dikeluarkan pada tahun 1971~ hehe~ aku nak simpanlah! nak buat kenangan~



7 ulasan:

Missfasha berkata...

Salam gadis gula2..,
ya sy setuju dengan pendapat cik gadis gula2 tu.. memang nampak seakan gambaran imej. dulu sy selalu juga berimaginasi tentang itu, dan apa yang saya buat adalah beli yang baru, yang tidak menampakkan banyak sgt corak. Nanti semasa tengah solat, x kusyuk pula solat kita tu nanti dok pikir bukan2.

sawn berkata...

Ntah ler tak nampak apa-apa pun.. hehehe

Gadis~Gula~Gula berkata...

Miss.. tulah~ bila saya cakap.. dorang tak percaya~ akhirnya ada gak yang percaya! sayam kat miss!! haha~

Gadis~Gula~Gula berkata...

sawn.. perati betul2~ atas tu siapa ada mata, telinga dan kolar anjing lagi~ perati betul2~

Eddy @ Awang berkata...

Takpasti la plak ... kadang2 was-was tu datang dari syaitan ...

Gadis~Gula~Gula berkata...

tapi kadang2 itu satu cara untuk mengenakan Islam

man berkata...

sebab itu beli yang imej pokok..hehhe


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget