PAKCIK MAKCIK COMEL

Sabtu, 29 Januari 2011

apabila jiran aku adalah stacy!

Assalammualaikum!
apa perasaan korang kalau ada artis or someone yang agak famous duk berjiran dengan koranG???
sebelah rumah lagi! happy? excited? nak mati? opppss!! asal nak mati?? hehe~

nak tau tak.. aku baru tau rupanya jiran sebelah rumah parents aku ni.. stacy tiruan! pagi petang siang malam dia karok! aku yang duduk kat rumah parents aku tu pening gileR!! the best part is.. makcik tu dah nak sama umur dengan mak aku dah~ ajar budak budak mengaji lagi. ponink den! kalau anak2 dia karok aku fahamlah~

ish kau ni lina! dengkilah tu!

for sure, aku tak dengki! cuma.. tak rasa malu kE? jiran jiran dengar? kalau nak karok pun. karok lah kat atas ke.. dalam bilik ke.. ni depan pintu umah! pernah satu hari tu, ada orang tegur macam ni..

eh, ada orang karok lah! satu jam berapa??

kalau aku memang malu gila! cettt!! rasa nak je aku tegur. tapi atas ehsan lah~ bukan tegur maki hamun.. tapi.. takut dia terasa pulak. so.. diamkan aja~ lagipun orang kata, duduk kat kawasan kejiranan ni kenalah bertolak ansur. nak buat macam mana..  aku tolak kau ansur sajalah! bila time dia karok.. kami yang dalam rumah ni senyum jelah.. nak buat apa lagi kan...

ish kau ni lina! tak baik mengumpatlah!!

aku bukan mengumpat! aku just tatau nak luahkan kat mana.. sebenarnya rasa serba salah ni! nak tegur ke atau biarkan saja! so last2.. aku luahkan kat sini je.. harap2 adalah anak2 dia baca ke kan.. hehe~

8 ulasan:

IMANSHAH berkata...

iqram dizly tu jiran i kat ipoh..wahaha

Gadis~Gula~Gula berkata...

imanshah: haha~ iqram dinzly tu takpelah.. dah nama pown popular.. org ta kesah dah~

Piah Becok berkata...

haha.. saba je la ye. saye cuma tensen bila ade orang karok masa majlis kawin. dari pagi sampai malam duk karok, boleh kena darah tinggi T__T

Gadis~Gula~Gula berkata...

piah! kalau karok time kenduri takpe g piah~ org tade kesah sangat sbb time tu kenduri.. ini setiap hari.. ponink pale den

Syafiqah Izzati berkata...

haa , kau tegor je kalau dah melampau sangat . tak pon kau join je sekali mak cik tuh , HAHA ! : D

Gadis~Gula~Gula berkata...

kalaulah aku boleh ieqa oii~

... berkata...

as salam..
karok..
saya sangat 'sensitif' bila ada aktibt karok.sebab mengepekkan kepada encik jantung.jantung.kalau ada karok, saya lari jauh-jauh ;D
kalau ada yang mengaji iqra', saya datang dekat-dekat ;)

Gadis~Gula~Gula berkata...

waalaikummussalam..
errr.. mengepekkan itu apa??? hehe~ bagus bagus! bakal menjadi pemimpin islam yg berjaya ni!


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget