PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 4 Mei 2012

[SAMPEL JAWAPAN] ADD MATH PROJECT WORK 2012/ KERJA PROJEK ADD MATH 2012

Assalammualaikum. setelah berpenat lelah aku mencari sampel jawapan untuk kertas projek addmath tambahan (selangor), finally!!! i found it!! pukul berapa?? pukul 1.07 A.M.! rajin kan aku?? kita ada 2 projek. tapi aku jumpa satu je sampel jawapan yang betul2 sharp dengan soalan ; project work 1. yang project work 2 aku jumpa, tapi tak faham sangat format dia, so aku tak sertakan kat sini. bila aku jumpa sampel jawapan project work 2, aku akan update lagi oke!

<--- untuk jawapan negeri lain, sila rujuk kat sidebar sebelah (anak panah tu) kat atas sekali

PERINGATAN :-

KORANG JANGAN LUPA EDIT SIKIT2 JAWAPAN KORANG. AT LEAST, JANGAN GUNAKAN GAMBAR YANG SAMA. NAMPAK LAH CERDIK SIKIT

nak?? sila lah download yea~


NEW UPDATE :-


JAWAPAN Add Math Project 2012 - Part 2(b)


JAWAPAN PROJECT ADDMATH NEGERI LAIN






~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

32 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ni untuk negeri mana punya ni?

G3-lina berkata...

selangor

Tanpa Nama berkata...

part 2 soalan (b) takde jawapan ke ?

Tanpa Nama berkata...

Microsoft Excel tu nk buat mcm mne?

G3-lina berkata...

part 2 aku tak sediakan sebab aku pun tak faham jawapan dye.. so aku taknak lah korang pening2 kepala..

mic excel tu paperwork 2 right?? maaf saya pun tak faham jawpan paperwork 2 tu~ jd sye tak sertakan di sini~

Tanpa Nama berkata...

Thank you..

Tanpa Nama berkata...

emm...untuk negeri sarawak x de ker..huhuhu

Tanpa Nama berkata...

Aku nak Work 2 ~~ Siapa ade jawapan utk Work 2~ tolong~~

Tanpa Nama berkata...

hai... tuk sabah xda ker... klu bleh tolong, thank you...:)

Tanpa Nama berkata...

kelantan ad x?

Tanpa Nama berkata...

erm...nak yang perak punya boleh x?? please...ak cri still x jmpe la....

Tanpa Nama berkata...

negeri perak???tolong lah..huhu..tq..

Tanpa Nama berkata...

erm..same tak ngn kL punye..??

Tanpa Nama berkata...

Kl pnye ley pkay tak skali dgn neh?
:)

sdary_1995 berkata...

tok melake punye x dewk kewk??
dah 2 minggu saya cari.. ad sesape leh tolong

Tanpa Nama berkata...

dah 2 mingg sy cari tok melake nye..
ad sesape boleh tolong??
please ^_^

Balqis Sear berkata...

Any negeri sembilan? kalau boleh carikan statistic. Thank you in advance

rimba bara berkata...

kelantan punyer yg ni juga ker..???

niaerika95@yahooo.com berkata...

tlg cari yg kedah jup..

Nor Husna berkata...

Salam
Dalam blog saya ada utk Kedah, Negeri Sembilan, Selangor, Kelantan, Perak dan Johor

Boleh bkak blog sya klu nk

Nor Husna berkata...

saya ad kmpulkan yg kedah, perak.. dll. ada lm blog sy. www.twilleries.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

@balqis sear yg ni jawapan utk statistic
http://www.mediafire.com/view/?baqm4eov5v79hzn
boleh share jawapan ns punye x,tajuk function?
thanks

Tanpa Nama berkata...

yg full punye x de ke???

nurely berkata...

Alhamdulillah..pr0jek 1 dah dpt.. Pr0jek 2 mcm mna plak Lina?hehe lau dpt nt inf0rm kt sy cpt2 tau, msa suntuk nie.. Trus gtau sy dlm fb nurely fieqah.

Tanpa Nama berkata...

jawapan ni simple sangat..kepada sesiapa yang mahu download, sila buat penambahan yang lebih baik
good luck!

Tanpa Nama berkata...

i nk work 2 negeri selangor.you ade tak.pleasee 1st day semester 2 i kne hantr :'(.

Tanpa Nama berkata...

sabah ada x........

shuk berkata...

terima kasih untuk sample jawapan addmath nie...

Tanpa Nama berkata...

askum..saya nk tnya ad x yg tjuk dia psl telefon..saya dh cri tp xjmpa..sedih..:(

Mohd Shafiq berkata...

yang tentang hand phones ada tak?

Mohd Shafiq berkata...

yang tentang hand phones ada tak?

Nur Aqilah Syamimi berkata...

penang punya ada x??


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget