PAKCIK MAKCIK COMEL

Jumaat, 26 Ogos 2011

SILA BERI PERHATIAN DI SINI SEBANTAR!


Assalammualaikum. disebabkan aku missed ramai follower aku, jadi aku nak kejar balik.. jadi... KEPADA MY FOLLOWERS YANG SAYA BELUM FOLLOW ANDA, SILA LAH TINGGALKAN URL ANDA DI RUANG KOMEN! kepada followers yang saya dah follow pula... kalau nak aku BW kat blog korang, just leave me a comment (bukan URL).. list BW akan disenaraikan

tiada had tarikh.. TAPI! lepas list BW URL dah bertempek kat blog ni, maknanya... entry ni, glue nya suda habis pakkk!! ngeeee

 ~MAAF KIRANYA TERKASAR BAHASA. SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI~

3 ulasan:

ANISA berkata...

usha jom ni...

http://anisa-mylife.blogspot.com/2011/08/dah-lama-tak-updatemoodpersiapan-raya.html

Atiqah Sa'ahiry berkata...

umealong@blogspot.com

ijA berkata...

thanks sudi follow, mmm cuba lah resipi tu, conflakes milo..kita baru je nak cuba hari ne..


_________________ ____
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget